Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Älvsbynkontoret

Medarbetare på Älvsbynkontoret

 Här kan du läsa all information om vad som händer på Älvsbynkontoret. Här finner du också kontaktuppgifter, samt information om öppettider och aktuella erbjudanden.

Nytt från banken

En äldre kvinna pratar i telefon

Se över ditt pensionssparande

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt i år. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta sparande.

Hand som skriver på ett tangentbord

Lämna aldrig ut dina personliga koder

Nätbedragarna blir allt listigare. Kom ihåg att din säkerhetsdosa är personlig och att banken aldrig kontaktar och uppmanar dig att lämna ut personliga uppgifter som till exempel kortnummer eller koder.

Flygplan

Så skyddad är du vid bokning med våra betal- och kreditkort

När sommaren känns långt borta är det lätt att drömma sig långt bort till varmare breddgrader. Många sajter erbjuder reseförsäkringar när du köper en resa. I stället för att instinktivt betala den extra summan kan du kolla hur skyddad du är när du betalar med något av våra betal- och kreditkort.

Swish

Har du testat Swish ännu?

Swish gör det möjligt för privatpersoner att snabbt, enkelt och säkert skicka pengar till varandra i realtid genom att mobilnumret kopplas till ett bankkonto.

Man som ler vid dator

E-faktura - ett miljövänligt val

Vi värnar om miljön och det är därför viktigt för oss att ta vårt ansvar och bidra till en bättre sådan. Det innebära tt vi från och med årsskiftet anslöt alla kunder som har vårt betal- och kreditkort MasterCard till e-faktura. Du ser dom under inkomna dokument i din Internetbank.

Öppettider

Måndag 10-16
Tisdag   10-16
Onsdag 10-16
Torsdag 10-18
Fredag   10-16

Adress och telefon:
Besöksadress:
Storgatan 12

Postadress:
Box 27
942 21 Älvsbyn


Tel: 0771 - 23 00 23
Fax: 0929-576 01

Anette Grundström

 

Stäng Skriv ut