Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Kontoret Älvsbyn

Älvsbynkontoret

 Här kan du läsa all information om vad som händer på Älvsbynkontoret. Här finner du också kontaktuppgifter, samt information om öppettider och aktuella erbjudanden.

Nytt från banken

Flygplan

Så skyddad är du vid bokning med våra betal- och kreditkort

När sommaren känns långt borta är det lätt att drömma sig långt bort till varmare breddgrader. Många sajter erbjuder reseförsäkringar när du köper en resa. I stället för att instinktivt betala den extra summan kan du kolla hur skyddad du är när du betalar med något av våra betal- och kreditkort.

Swish

Har du testat Swish ännu?

Swish gör det möjligt för privatpersoner att snabbt, enkelt och säkert skicka pengar till varandra i realtid genom att mobilnumret kopplas till ett bankkonto.

Twitter

Sparbanken Nord på Twitter och Instagram!

Vi breddar vår närvaro i sociala medier och återfinns nu också på Twitter och Instagram!

Man som ler vid dator

E-faktura - ett miljövänligt val

Vi värnar om miljön och det är därför viktigt för oss att ta vårt ansvar och bidra till en bättre sådan. Det innebära tt vi från och med årsskiftet anslöt alla kunder som har vårt betal- och kreditkort MasterCard till e-faktura. Du ser dom under inkomna dokument i din Internetbank.

Kortbetalning online

Priority Pass - lyxigt loungeprogram

Priority Pass ™ har världens största flygplats VIP-loungeprogram med 600 salonger på över 325 flygplatser i 300 städer världen över. Med ditt Sparbanken Nord- och Entrekort får du upp till 20 % rabatt på den årliga medlemsavgiften.

Öppettider

Måndag 10-16
Tisdag   10-16
Onsdag 10-16
Torsdag 10-18
Fredag   10-16

Adress och telefon:
Besöksadress:
Storgatan 12

Postadress:
Box 27
942 21 Älvsbyn


Tel: 0771 - 23 00 23
Fax: 0929-576 01

Anette Grundström

 

Stäng Skriv ut