Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

8264 Mobilt BankID topbanner

Nytt från banken

Vi söker företagsrådgivare till Kiruna

Vi söker en företagsrådgivare med placering i Kiruna som kommer att arbeta med företag i Kiruna kommun

Pokal

Vinnarna i vår tipstävling under Nolia

Intresset för tävlingen i vår monter var stort och deltagarna många. Trevligt! Nu har vi dragit tre vinnare som blir en resväska rikare; Inger Ritschewald, Maria Blomkvist och Börje Johansson. Stort grattis till er!

Procent

Ändrade räntor

Med anledning av ändrade marknadsräntor justerar vi våra räntor. 

Blomma

Dags för sommartider

Mellan 9 juni - 22 augusti gäller sommartider på våra kontor. Välkommen in!

8264 puff ringblomma instagramtävling

Instagramtävling - Hjälp oss att få regionen att blomstra!

Har du fått en påse med ringblomsfrön på något av våra kontor? Vi har sedan Världsmiljödagen delat ut fröpåsar på våra kontor och denna dag startades även en instagramtävling. Så dina ringblomsfrön och fota din rabatt senare i sommar. Välkommen in och hämta en fröpåse!

Fågelholk

Ny vd i Sparbanken Nord

Sparbanken Nords nuvarande vd Erik Hägglöv lämnar i samband med sin pensionering uppdraget som vd i Sparbanken Nord under hösten.

Framtidsbanken

Integrationsprojekt i Arvidsjaur får stöd av Sparbanken Nord

IFK Arvidsjaur har ett femtiotal fotbollsspelare som spelar i två serier. I år kommer ett cuplag att delta på Gothia Cup och Piteå Summer Games.
I truppen finns spelare från olika länder och kulturer varav ett antal är ensamkommande flyktingbarn från 15 år. FramtidsBanken går in med 25.000 kronor.

8264 cykel vinnare puff världsmiljödagen

Glada vinnare under Världsmiljödagen!

Vi firade Världsmiljödagen på alla våra kontor den 5 juni. En av höjdpunkterna var "En cykel rikare". Vi hade gömt 13 cyklar, en på varje ort där vi har kontor. Den som först hittade en cykel fick behålla den!

Framtidsbanken

Sparbanken Nord i Piteå delade ut 90 000 kronor

Den 4 juni samlades representanter från organisationer och föreningar för att ta emot 90 000 kronor från FramtidsBanken i Sparbanken Nord. Sparbanken Nord har inga aktieägare.

Flera smarta funktioner i Mobilbanken

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Dator

Varning för falska mejl och trojaner

Klicka aldrig på länkar i mejl om du inte är säker på vem det kommer ifrån eller om något verkar suspekt. Ett tecken på att det finns en så kallad trojan i datorn är, just nu, att det sker en nedräkning i internetbanken. Den senaste tiden har även bedrägeriförsök förekommit via Facebook. Personer som man är vän med frågar om de kan hjälpa till med bankärenden och därför låna koder från bankdosan. Den som blir bedragen vet dock inte att vännens konto blivit kapat av en bedragare och att det inte är den riktiga personer man pratar med.

Framtidsbanken

Unikt multimediakoncept lanseras i Norrbotten

Sparbanken Nord har tillsammans med Norrbottens läns landsting tagit ett initiativ för att väcka intresse och engagemang hos högstadieelever i Norrbotten för samhällsfrågor, globala och lokala händelser och nyheter.
Resultatet blev multimediakonceptet Fabriken – för framgång i framtiden.

Stäng Skriv ut