Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

8264 Mobilt BankID topbanner

Nytt från banken

Antenn

Stabilt halvårsresultat för Sparbanken Nord

Sparbanken Nord redovisar ett rörelseresultat på drygt 133 mkr för perioden januari till juni 2014. En positiv och stabil resultatutveckling som tryggar bankens långsiktiga engagemang och satsningar för regionens utveckling.

Man vid dator

Välkommen på e-bokföringsträff!

Nu bjuder vi åter in till e-bokföringsträff, där vi berättar om vårt smidiga verktyg som underlättar din vardag.

Logga Framtid Pite

Framtid Pite anordnar utbildning i prestationsspykologi

Under utbildningen får ni träffa coachväglerade Mari Ramnek och Thomas Nilsson, psykolog och Charlotte Kallas mentala rådgivare. Utbildningen riktar sig till Piteås idrottsledare, tränare och coacher. De två utbildningskvällarna sker på plats hos oss på Sparbanken Nord i Piteå

Kvinna som dricker kaffe

Påverka din pension!

SVT Kunskapskanalen spelade under våren in kursen "Tryggare ekonomi på äldre dagar". Från de tolv avsnitten finns nu ett entimmesprogram med titeln "Påverka din pension" där du som tittare får många värdefulla ekonomiska tips.

Fågelholk

Ny vd i Sparbanken Nord

Sparbanken Nords nuvarande vd Erik Hägglöv lämnar i samband med sin pensionering uppdraget som vd i Sparbanken Nord under hösten.

Framtidsbanken

Integrationsprojekt i Arvidsjaur får stöd av Sparbanken Nord

IFK Arvidsjaur har ett femtiotal fotbollsspelare som spelar i två serier. I år kommer ett cuplag att delta på Gothia Cup och Piteå Summer Games.
I truppen finns spelare från olika länder och kulturer varav ett antal är ensamkommande flyktingbarn från 15 år. FramtidsBanken går in med 25.000 kronor.

Flera smarta funktioner i Mobilbanken

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Framtidsbanken

Unikt multimediakoncept lanseras i Norrbotten

Sparbanken Nord har tillsammans med Norrbottens läns landsting tagit ett initiativ för att väcka intresse och engagemang hos högstadieelever i Norrbotten för samhällsfrågor, globala och lokala händelser och nyheter.
Resultatet blev multimediakonceptet Fabriken – för framgång i framtiden.

Stäng Skriv ut