Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Nytt från banken

Hans Hansson

"Jag blir glad när jag ser att han växer"

KNUFF skulle inte fungera utan engagerade eldsjälar. Hans Hansson var mentor åt Madhi Hedayati från när han gick med i programmet 2011.

Glödlampa

Se över ditt pensionssparande


Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt i år. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande. Rekommendationen är att du börjar spara i Investerssparkonto (ISK) eller Kapitalspar Pension. Kontakta gärna din rådgivare eller telefonbanken om du är osäker på vad som passar dig bäst!

Man som håller i en mobiltelefon

Öppet hus 21 januari - kom igång med digitala tjänster!

Onsdagen den 21 januari har vi kvällsöppet på våra kontor i Piteå, Öjebyn, Rosvik och Norrfjärden. Då kommer vi att fokusera hela kvällen på våra mobila tjänster och hjälpa dig att komma igång. Välkommen in med fulladdad mobil enhet + apple-id eller google-lösenord!

Framtidsbanken

"Vi är oerhört tacksamma"

Piteå Båtmuseum stod handfallna och maktlösa när tjuven slog till i höstas och tog föreningens båttäckningar. Då beslutade sig Sparbanken Nord för att via Framtidsbanken rycka in och hjälpa till.

Framtidsbanken

Sparbanken Nord delade ut 400 000 från FramtidsBanken i Gällivare

Tisdag den 16 december uppmärksammade Sparbanken Nord fem fina samhällsnitiativ i Gällivare.

Framtidsbanken

Sparbanken Nord delade ut 372 000 kronor från FramtidsBanken på Sparbanksdagen.

På Sparbanksdagen 27 november kom tomten till fler av Sparbanken Nords kontor runt om i Norrbotten. Banken delade ut 372 000 kronor till organisationer, föreningar och eldsjälar som gör bra saker för regionen.

Mikael Niemi tar emot Kulturpriset

Kulturpriset 2014 till Mikael Niemi

Mikael Niemi har berikat den norrbottniska kulturen genom sitt författarskap som också uppmärksammats nationellt genom många stora utmärkelser. Idag mottog han dessutom Sparbanken Nords Kulturpris.

Bild på KNUFF-deltagare

"Det betyder så mycket att få en chans"

Möt 22-årige Saad, som 14 år gammal  flydde Somalia och som via KNUFF fått in foten på arbetsmarknaden i Sverige. Nu bor han i Kiruna och trivs med livet.

Man hjälper sin dotter med läxor

6 000 elever i Norrbotten får läromedel inom hållbar utveckling.

Sparbanken Nord och lokala företag i Norrbottens län ger över 6 000 elever möjligheten att få unika läromedel inom hållbar utveckling.

Minibild Norrbotten

Kunderna ger höga betyg till Sparbanken Nord

Sparbanken Nord får höga betyg av kunderna, enligt Svenskt Kvalitetsindex senaste mätning av kundnöjdhet i bankbranschen. Banken ligger över snittet för bankbranschen.

Hand som skriver på ett tangentbord

Lämna aldrig ut dina säkerhetskoder!

Nätbedragarna blir allt listigare. Kom ihåg att din säkerhetsdosa är personlig och att banken aldrig kontaktar och uppmanar dig att lämna ut personliga uppgifter som till exempel kortnummer eller koder.

Antenn

Stabilt halvårsresultat för Sparbanken Nord

Sparbanken Nord redovisar ett rörelseresultat på drygt 133 mkr för perioden januari till juni 2014. En positiv och stabil resultatutveckling som tryggar bankens långsiktiga engagemang och satsningar för regionens utveckling.

Kvinna som dricker kaffe

Påverka din pension!

SVT Kunskapskanalen spelade under våren in kursen "Tryggare ekonomi på äldre dagar". Från de tolv avsnitten finns nu ett entimmesprogram med titeln "Påverka din pension" där du som tittare får många värdefulla ekonomiska tips.

Framtidsbanken

Integrationsprojekt i Arvidsjaur får stöd av Sparbanken Nord

IFK Arvidsjaur har ett femtiotal fotbollsspelare som spelar i två serier. I år kommer ett cuplag att delta på Gothia Cup och Piteå Summer Games.
I truppen finns spelare från olika länder och kulturer varav ett antal är ensamkommande flyktingbarn från 15 år. FramtidsBanken går in med 25.000 kronor.

Flera smarta funktioner i Mobilbanken

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Framtidsbanken

Unikt multimediakoncept lanseras i Norrbotten

Sparbanken Nord har tillsammans med Norrbottens läns landsting tagit ett initiativ för att väcka intresse och engagemang hos högstadieelever i Norrbotten för samhällsfrågor, globala och lokala händelser och nyheter.
Resultatet blev multimediakonceptet Fabriken – för framgång i framtiden.

Reception

Vill du bli kontaktad av oss?

Mobilbanken - nu med OCR-skanner

Äntligen bättre koll!

Har du testat Utgiftskollen än? En ny värld av tydlig överblick och koll på din ekonomi öppnar sig.

Våra Bankomater

Vi har bytt våra uttags- och insättningsautomater till automater från Bankomat.

Logga in till e-kort

Logga in för att skapa e-kort, kolla på e-korts historik eller se aktuella köp.
Logga in till e-kort

Stäng Skriv ut