Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Viktig information

Kontoret i Norrfjärden håller stängt tillsvidare på grund av driftstörningar i elnätet.

Telefonbanken 0771-230023 kan hjälpa till med de flesta bankärenden.

Vi återkommer med ny information när problemet är avhjälpt.

Nytt från banken

Glödlampa

Välkommen på sparaträff i Arvidsjaur

Den 2 december bjuder vi in till en sparartäff i Arvidsjaur. Vi berättar om hur du smartast sparar för dig och din familj.

Man med läsplatta

Vi söker Privatrådgivare till Piteå med omnejd.

Nu söker vi privatrådgivare som kan arbeta i Piteå, Öjebyn, Norrfjärden och Rosvik. Jobbet som privatrådgivare är både intensivt och omväxlande. Du arbetar med kundens alla behov av banktjänster som bolån, sparande, trygghet och vardagsaffären

En äldre kvinna pratar i telefon

Så kan du spara inför pensionen

Regeringen föreslår att avdragsrätten för pensionssparande begränsas från 12 000 till 1800 kronor per år 2015. Avsikten är att avdraget ska slopas helt 2016. Sparbanken Nord bedömer det som sannolikt att förslaget om begränsad avdragsrätt blir verklighet och rekommenderar därför redan nu andra sparformer för sparande till pensionen.

Antenn

Vi justerar räntan

Med anledning av ändrade marknadsräntor justerar vi våra räntor.

Mikael Niemi tar emot Kulturpriset

Kulturpriset 2014 till Mikael Niemi

Mikael Niemi har berikat den norrbottniska kulturen genom sitt författarskap som också uppmärksammats nationellt genom många stora utmärkelser. Idag mottog han dessutom Sparbanken Nords Kulturpris.

Bild på KNUFF-deltagare

"Det betyder så mycket att få en chans"

Möt 22-årige Saad, som 14 år gammal  flydde Somalia och som via KNUFF fått in foten på arbetsmarknaden i Sverige. Nu bor han i Kiruna och trivs med livet.

Man hjälper sin dotter med läxor

6 000 elever i Norrbotten får läromedel inom hållbar utveckling.

Sparbanken Nord och lokala företag i Norrbottens län ger över 6 000 elever möjligheten att få unika läromedel inom hållbar utveckling.

Minibild Norrbotten

Kunderna ger höga betyg till Sparbanken Nord

Sparbanken Nord får höga betyg av kunderna, enligt Svenskt Kvalitetsindex senaste mätning av kundnöjdhet i bankbranschen. Banken ligger över snittet för bankbranschen.

Hand som skriver på ett tangentbord

Lämna aldrig ut dina säkerhetskoder!

Nätbedragarna blir allt listigare. Kom ihåg att din säkerhetsdosa är personlig och att banken aldrig kontaktar och uppmanar dig att lämna ut personliga uppgifter som till exempel kortnummer eller koder.

Antenn

Stabilt halvårsresultat för Sparbanken Nord

Sparbanken Nord redovisar ett rörelseresultat på drygt 133 mkr för perioden januari till juni 2014. En positiv och stabil resultatutveckling som tryggar bankens långsiktiga engagemang och satsningar för regionens utveckling.

Kvinna som dricker kaffe

Påverka din pension!

SVT Kunskapskanalen spelade under våren in kursen "Tryggare ekonomi på äldre dagar". Från de tolv avsnitten finns nu ett entimmesprogram med titeln "Påverka din pension" där du som tittare får många värdefulla ekonomiska tips.

Framtidsbanken

Integrationsprojekt i Arvidsjaur får stöd av Sparbanken Nord

IFK Arvidsjaur har ett femtiotal fotbollsspelare som spelar i två serier. I år kommer ett cuplag att delta på Gothia Cup och Piteå Summer Games.
I truppen finns spelare från olika länder och kulturer varav ett antal är ensamkommande flyktingbarn från 15 år. FramtidsBanken går in med 25.000 kronor.

Flera smarta funktioner i Mobilbanken

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Framtidsbanken

Unikt multimediakoncept lanseras i Norrbotten

Sparbanken Nord har tillsammans med Norrbottens läns landsting tagit ett initiativ för att väcka intresse och engagemang hos högstadieelever i Norrbotten för samhällsfrågor, globala och lokala händelser och nyheter.
Resultatet blev multimediakonceptet Fabriken – för framgång i framtiden.

Reception

Vill du bli kontaktad av oss?

Mobilbanken - nu med OCR-skanner

Äntligen bättre koll!

Har du testat Utgiftskollen än? En ny värld av tydlig överblick och koll på din ekonomi öppnar sig.

Logga in till e-kort

Logga in för att skapa e-kort, kolla på e-korts historik eller se aktuella köp.
Logga in till e-kort

Stäng Skriv ut