Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

8264 Mobilt BankID topbanner

Nytt från banken

Enkrona

Ännu en vinnare!

Vi gratulerar Karin Sandling till vinsten i vår instagramtävling på Stora Nolia. Hennes önskepryl är en elscooter. Ett bra val tycker vi - smidig, lättparkerad och miljövänlig. Grattis Karin! Vinsten kommer med posten. Bilden finns på vår facebook samt instagram.

Vi söker företagsrådgivare till Kiruna

Vi söker en företagsrådgivare med placering i Kiruna som kommer att arbeta med företag i Kiruna kommun

Pokal

Vinnarna i vår tipstävling under Nolia

Intresset för tävlingen i vår monter var stort och deltagarna många. Trevligt! Nu har vi dragit tre vinnare som blir en resväska rikare; Inger Ritschewald, Maria Blomkvist och Börje Johansson. Stort grattis till er!

8264 puff ringblomma instagramtävling

Instagramtävling - Hjälp oss att få regionen att blomstra!

Har du fått en påse med ringblomsfrön på något av våra kontor? Vi har sedan Världsmiljödagen delat ut fröpåsar på våra kontor och denna dag startades även en instagramtävling. Så dina ringblomsfrön och fota din rabatt senare i sommar. Välkommen in och hämta en fröpåse!

Fågelholk

Ny vd i Sparbanken Nord

Sparbanken Nords nuvarande vd Erik Hägglöv lämnar i samband med sin pensionering uppdraget som vd i Sparbanken Nord under hösten.

Framtidsbanken

Integrationsprojekt i Arvidsjaur får stöd av Sparbanken Nord

IFK Arvidsjaur har ett femtiotal fotbollsspelare som spelar i två serier. I år kommer ett cuplag att delta på Gothia Cup och Piteå Summer Games.
I truppen finns spelare från olika länder och kulturer varav ett antal är ensamkommande flyktingbarn från 15 år. FramtidsBanken går in med 25.000 kronor.

Flera smarta funktioner i Mobilbanken

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Framtidsbanken

Unikt multimediakoncept lanseras i Norrbotten

Sparbanken Nord har tillsammans med Norrbottens läns landsting tagit ett initiativ för att väcka intresse och engagemang hos högstadieelever i Norrbotten för samhällsfrågor, globala och lokala händelser och nyheter.
Resultatet blev multimediakonceptet Fabriken – för framgång i framtiden.

Stäng Skriv ut