Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Nytt från banken

Dator

Välkommen på E-bokföringsträff i Gällivare 10 mars

Vill du förenkla företagets bokföring och spara tid och pengar? Vi vill bjuda in dig till ett kostnadsfritt seminarium, där vi visar upp den smidiga tjänsten e-bokföring som underlättar för dig som företagare.

Glödlampa

Vi söker kontorschef till Pajala

Då vår Kontorschef, Hans Mörtberg, väljer att gå i förtida pension söker vi nu hans efterträdare. På kontoret i Pajala arbetar 8 medarbetare. Som kontorschef är du ansvarig för affärsområdet. Det innebär att du har det övergripande resultat-, försäljnings och personalansvaret. Du har ett visst eget kundansvar. Du är initiativrik, lyhörd och har lätt för att engagera och utveckla din omgivning. Du är resultatinriktad och blir stimulerad av utmaningar.

Spargris

Välkommen på sparaträff i Överkalix 19 mars

Vi bjuder på fika och berättar om olika typer av sparande och om hur du bäst kan spara till dig och din familj. Sista anmälan 11 mars.

Gränsälvsgymnasiet, Övertorneå

Företagsamma Övertorneå

Sparbanken Nord har via FramtidsBanken stöttat Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå under flera år och uppmuntrat skolans profilering mot entreprenörskap. En profilering som gör att Övertorneå sticker ut, både inom Norrbotten och på nationell nivå

Sjungande fågel

Pressmeddelande: Sparbanken Nord kommer inte att sätta negativa inlåningsräntor

Riksbanken sänker reporäntan till -0,10 procent från och med 18 februari. Anledningen till beslutet är en ökad osäkerhet i omvärlden vilket riskerar en för låg inflationstakt. Sparbanken Nord kommenterar beslutet.

Hans Hansson

"Jag blir glad när jag ser att han växer"

KNUFF skulle inte fungera utan engagerade eldsjälar. Hans Hansson var mentor åt Madhi Hedayati från när han gick med i programmet 2011.

Glödlampa

Se över ditt pensionssparande


Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt i år. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande. Rekommendationen är att du börjar spara i Investerssparkonto (ISK) eller Kapitalspar Pension. Kontakta gärna din rådgivare eller telefonbanken om du är osäker på vad som passar dig bäst!

Framtidsbanken

"Vi är oerhört tacksamma"

Piteå Båtmuseum stod handfallna och maktlösa när tjuven slog till i höstas och tog föreningens båttäckningar. Då beslutade sig Sparbanken Nord för att via Framtidsbanken rycka in och hjälpa till.

Framtidsbanken

Sparbanken Nord delade ut 400 000 från FramtidsBanken i Gällivare

Tisdag den 16 december uppmärksammade Sparbanken Nord fem fina samhällsnitiativ i Gällivare.

Framtidsbanken

Sparbanken Nord delade ut 372 000 kronor från FramtidsBanken på Sparbanksdagen.

På Sparbanksdagen 27 november kom tomten till fler av Sparbanken Nords kontor runt om i Norrbotten. Banken delade ut 372 000 kronor till organisationer, föreningar och eldsjälar som gör bra saker för regionen.

Mikael Niemi tar emot Kulturpriset

Kulturpriset 2014 till Mikael Niemi

Mikael Niemi har berikat den norrbottniska kulturen genom sitt författarskap som också uppmärksammats nationellt genom många stora utmärkelser. Idag mottog han dessutom Sparbanken Nords Kulturpris.

Bild på KNUFF-deltagare

"Det betyder så mycket att få en chans"

Möt 22-årige Saad, som 14 år gammal  flydde Somalia och som via KNUFF fått in foten på arbetsmarknaden i Sverige. Nu bor han i Kiruna och trivs med livet.

Man hjälper sin dotter med läxor

6 000 elever i Norrbotten får läromedel inom hållbar utveckling.

Sparbanken Nord och lokala företag i Norrbottens län ger över 6 000 elever möjligheten att få unika läromedel inom hållbar utveckling.

Minibild Norrbotten

Kunderna ger höga betyg till Sparbanken Nord

Sparbanken Nord får höga betyg av kunderna, enligt Svenskt Kvalitetsindex senaste mätning av kundnöjdhet i bankbranschen. Banken ligger över snittet för bankbranschen.

Hand som skriver på ett tangentbord

Lämna aldrig ut dina säkerhetskoder!

Nätbedragarna blir allt listigare. Kom ihåg att din säkerhetsdosa är personlig och att banken aldrig kontaktar och uppmanar dig att lämna ut personliga uppgifter som till exempel kortnummer eller koder.

Kvinna som dricker kaffe

Påverka din pension!

SVT Kunskapskanalen spelade under våren in kursen "Tryggare ekonomi på äldre dagar". Från de tolv avsnitten finns nu ett entimmesprogram med titeln "Påverka din pension" där du som tittare får många värdefulla ekonomiska tips.

Reception

Vill du bli kontaktad av oss?

Mobilbanken - nu med OCR-skanner

Äntligen bättre koll!

Har du testat Utgiftskollen än? En ny värld av tydlig överblick och koll på din ekonomi öppnar sig.

Våra Bankomater

Vi har bytt våra uttags- och insättningsautomater till automater från Bankomat.

Logga in till e-kort

Logga in för att skapa e-kort, kolla på e-korts historik eller se aktuella köp.
Logga in till e-kort

Stäng Skriv ut