Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Nytt från banken

Bild på KNUFF-deltagare

"Det betyder så mycket att få en chans"

Möt 22-årige Saad, som 14 år gammal  flydde Somalia och som via KNUFF fått in foten på arbetsmarknaden i Sverige. Nu bor han i Kiruna och trivs med livet.

En leende kvinna

Vi söker företagsrådgivare till Gällivare

Vi söker en företagsrådgivare med placering i Gällivare som kommer att arbeta med företag i Gällivare kommun och i länets norra delar.

Man hjälper sin dotter med läxor

6 000 elever i Norrbotten får läromedel inom hållbar utveckling.

Sparbanken Nord och lokala företag i Norrbottens län ger över 6 000 elever möjligheten att få unika läromedel inom hållbar utveckling.

Minibild Norrbotten

Kunderna ger höga betyg till Sparbanken Nord

Sparbanken Nord får höga betyg av kunderna, enligt Svenskt Kvalitetsindex senaste mätning av kundnöjdhet i bankbranschen. Banken ligger över snittet för bankbranschen.

Man med laptop

Vi söker företagsrådgivare till vårt kontor i Arjeplog

Nu söker vi en hungrig företagsrådgivare till vårt kontor i Arjeplog. Som företagsrådgivare har du ansvar för en egen kundstock och du arbetar bland annat med företagsanalyser, rådgivning och finansiering utifrån ett helhetsperspektiv för varje enskild kund.

Hand som skriver på ett tangentbord

Lämna aldrig ut dina säkerhetskoder!

Nätbedragarna blir allt listigare. Kom ihåg att din säkerhetsdosa är personlig och att banken aldrig kontaktar och uppmanar dig att lämna ut personliga uppgifter som till exempel kortnummer eller koder.

Antenn

Stabilt halvårsresultat för Sparbanken Nord

Sparbanken Nord redovisar ett rörelseresultat på drygt 133 mkr för perioden januari till juni 2014. En positiv och stabil resultatutveckling som tryggar bankens långsiktiga engagemang och satsningar för regionens utveckling.

Kvinna som dricker kaffe

Påverka din pension!

SVT Kunskapskanalen spelade under våren in kursen "Tryggare ekonomi på äldre dagar". Från de tolv avsnitten finns nu ett entimmesprogram med titeln "Påverka din pension" där du som tittare får många värdefulla ekonomiska tips.

Framtidsbanken

Integrationsprojekt i Arvidsjaur får stöd av Sparbanken Nord

IFK Arvidsjaur har ett femtiotal fotbollsspelare som spelar i två serier. I år kommer ett cuplag att delta på Gothia Cup och Piteå Summer Games.
I truppen finns spelare från olika länder och kulturer varav ett antal är ensamkommande flyktingbarn från 15 år. FramtidsBanken går in med 25.000 kronor.

Flera smarta funktioner i Mobilbanken

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Framtidsbanken

Unikt multimediakoncept lanseras i Norrbotten

Sparbanken Nord har tillsammans med Norrbottens läns landsting tagit ett initiativ för att väcka intresse och engagemang hos högstadieelever i Norrbotten för samhällsfrågor, globala och lokala händelser och nyheter.
Resultatet blev multimediakonceptet Fabriken – för framgång i framtiden.

Reception

Vill du bli kontaktad av oss?

Stäng Skriv ut