Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi söker Personalchef

Är du en strategisk problemlösare som skapar tillit
då kan du vara den vi söker.

För att trivas i rollen som personalchef för Sparbanken Nord är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta, du ser dig själv som en viktig spelare i bankens affärsmässiga utveckling och är en självklar coach till de chefer som finns i organisationen. Du jobbar uthålligt för att förbättra verksamheten, och i en värld av ständiga förändringar känns du trygg och uppmärksam inför vad som kommer och kan därför vara steget före. I tjänsten ingår bland annat förändringsledning lönesättning, kompetensplanering, karriärfrågor, personalutveckling, omvärldsanalys och förhandling.

Vi tror att ditt arbetssätt är inkluderande, strukturerat och tydligt kommunicerat. Du sätter stort värde i att vara en av bankens kulturbärare, vilket innebär att du kan stå för trygghet, ansvar och tydlig närvaro. Du har några års erfarenhet som personalansvarig och kan ha någon forma av personalutbildning eller annan likvärdig utbildning.

Som personalchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Sammantaget så är din uppgift att arbeta med medarbetarna för att främja organisationen och dess kunder in i framtiden. Självklart kan du hantera de vanligaste pc-applikationer och har B-körkort.

Tillträde enligt överenskommelse dock senast den 1 juni 2017.
Om du har frågor om tjänsten så kan du vända dig till rekryterare Helene Löwinger
Kompetenslaget 070-380 81 80 eller via vxl 0911-91100

Facklig kontaktperson i Piteå är Elisabeth Stenberg nås via Telefonbanken på tel. 0771-23 00 23.

Välkommen med ditt CV och ditt personliga brev senast 2017.01.15Sparbanken Nord är regionens egen bank med verksamhet i de tio kommunerna Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur, Arjeplog, Jokkmokk, Gällivare, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 43 miljarder kronor och 200 medarbetare vid 13 kontor är vi en av landets största sparbanker och en betydande finansiell aktör i Norrbotten. En del av vinsten avsätter banken till sånt som är bra för regionen. Vi kallar det för Sparbanken Nord - Framtidsbanken.
Stäng Skriv ut