Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
CM-koncept

Cash Management

Vill du optimera ditt företags lönsamhet? Med enkla och effektiva betalrutiner undviker du att ha företagets kapital bundet i onödan.

Snabb fakturering, bra betallösningar, rätt typ av konto och kort samt tillgång till aktuell information om företagets in- och utbetalningar är en del av företagets cash management.

Cash management handlar i korthet om att effektivisera företagets betalrutiner och att tjäna pengar på pengar. Vi har tjänsterna som kan underlätta arbetet, du hittar dem i vänstermenyn.

Tips och nyheter - Cash Management

Kaffekopp på bord nära tangentbord

Nu kan du skicka pappersfakturor via tjänsten fakturaskrivare!

Med ett par klick skickar du företagets fakturor snabbt och säkert. Inget extra arbete med utskrift, kuvertering, frankering och postinlämning. Du väljer vilka kunder som ska ha e-faktura, övriga fakturor tar banken hand om, skriver ut och postar.

Man med laptop

Förändringar i Autogiro - Ingen nyanslutning av Medgivanden via bankgironummer

Från och med den 8 mars 2014 är det inte längre möjligt att ansluta nya betalningsmottagare till autogirofunktionen ”Medgivanden tecknade med bankgironummer”.  Du som är befintlig betalningsmottagare med medgivande tecknade med bankgironummer berörs tills vidare inte av förändringen.

Bärbar dator

Viktig information om internetbankens behörighetssystem, trojaner och virus

Den senaste tiden har ett antal svenska bankkunder drabbats av så kallade trojaner i sina datorer. En trojan infekterar datorn med ett skadligt virus och försöker på så sätt komma över kundernas inloggningsuppgifter till internetbanken och andra personliga uppgifter. Det är viktigt att du vidtar åtgärder för att skydda din dator. För ökad säkerhet i internetbanken för företag och företagare uppmanar vi alla våra företagskunder att använda sig av Mobil BankID eller ”Två i förening” för signering i internetbanken.

Stäng Skriv ut