Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Händer håller i penna och papper

Välkommen till Swedbank Babs

Öka dina affärsmöjligheter med kortinlösen

Vill du ge dina kunder möjlighet att betala med kort - och samtidigt öka din försäljning? Swedbank Babs erbjuder kortinlösen både för fristående terminaler, kassaintegrerade terminaler och internet. Som marknadsledande inom kortinlösen i Sverige, och med lång erfarenhet, kan vi erbjuda lösningar för dina kortbetalningar som är enkla och smidiga, både för dig och för dina kunder.

Swedbank Babs kortinlösen erbjuder dig:

  • Kortbetalning med högsta möjliga säkerhet för dig och dina kunder
  • Likvidutbetalning nästkommande bankdag
  • Fakturering av kostnaderna för kortinlösen månaden efter försäljning
  • Statistik månadsvis över dina kortbetalningar
  • En kundservice med hög servicenivå som hjälper dig med alla dina frågor kring betalningar med kort.

Aktuellt

Kvinna som sitter i gräset

Läs BabsInfo

Vårt nyhetsbrev BabsInfo utkommer 4 gånger per år. Här kan du läsa nya och gamla nyhetsbrev.

Effektiva företaget

Effektiva kortbetalningar för butikskedjor

Zaci är en lösning för effektiv och säker hantering av korttransaktioner. Butikskedjor i alla storlekar över hela Sverige använder idag Zaci som kommunicerar direkt med inlösande bank utan fördyrande mellanhänder.

Kortbetalning i butik

Har ditt företag en butik eller annan typ av handelsplats där du får betalt av kunden på plats? Vår tjänst Kortinlösen via Terminal ger dig en enkel och smidig lösning för kortbetalning.

 

Kortbetalning på internet

Har ditt företag en e-handelsplats eller annan försäljning där kunden inte är fysiskt närvarande? Distanshandel, med tjänsten Kortinlösen via Internet, ger dina kunder möjlighet att betala på distans.

 

Sänkt avgift för småköp

För att stimulera användningen av kort samtidigt som butiken får en mer acceptabel kostnad för kortköp sänker nu Swedbank Babs avgifterna för butiker som har snittköp under 100 kr. Swedbank vill stimulera kortanvändningen och öka säkerheten genom minskad hantering av kontanter. Butiker med småköp har tidigare haft begränsade möjligheter att ta emot kort på grund av kortavgiften.

Med det nya lägre priset ökar förutsättningarna för många mindre butiker att ta betalt med kort. Kontakta närmaste Swedbank/Sparbanks kontor om du vill veta vad vi kan erbjuda för villkor för just din verksamhet.

Stäng Skriv ut