Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Inbetalningar

Man som pratar i telefon

Ineffektiva betalrutiner kan leda till att ditt företag har kapital bundet i onödan, i exempelvis kundfordringar. Vi har lösningar som hjälper dig få betalt så snabbt som möjligt och som förenklar hela flödet, från fakturering till redovisning och eventuell avprickning i företagets ekonomiprogram.

Val av betalningsalternativ beror bland annat på mängden betalningar, om du har en fast kundkrets, om du säljer i butik eller via internet samt om ni har ett datoriserat ekonomisystem.

Bankgiroinbetalningar

Ett bankgiro är alltid kopplat till ett bankkonto och alla betalningar sker via detta konto. Med ett bankgiro kopplat till bankkontot underlättas avstämningen av kontot då alla betalningar bokförs direkt på bankkontot. Betalning till bankgiro kan göras både av företag och privatpersoner, oavsett om betalning görs elektroniskt eller via blankett.

Autogiro
Med Autogiro får du betalt på rätt dag och kunden slipper krångla med avier och hålla reda på förfallodagar.

Läs mer
 
Bankgiro Inbetalningar
Betalar dina kunder - på banken, elektroniskt eller med eller utan OCR-nummer? All information om betalningarna får du på en fil.

Läs mer

Inbetalningar via Bankgirot – insättningsuppgift i internetbanken
Redan på insättningsdagen kan du se  vilka av dina kunder som gjort insättningar på företagets bankgironummer.

Läs mer
 

 

Internationella betalningar

Det snabbaste och enklaste sättet att få en betalning från utlandet är att be avsändaren sätta in pengarna direkt på företagets konto. Andra alternativ är bankanvisning eller utländsk check men då dröjer det längre innan du får tillgång till pengarna.

Läs mer

Skicka e-faktura

 e-faktura kan halvera företagets faktureringskostnader. Vi har olika lösningar för att skicka e-faktura.
 
Läs mer

Registrering av skatteöverföring

Få överskjutande skatt direkt till företagets bankgironummer.  

Stäng Skriv ut