Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Konton

Stearinljus i lykta

Ditt företags konton i banken, i svenska kronor och i utländsk valuta och bankgironummer är grunden för företagets alla löpande in- och utbetalningar. Val av konto, eller konton, beror bland annat på företagets storlek och om ditt företag gör affärer i utlandet.

Med konto i SEK och Bankgironummer får ditt företag en effektivare hantering av kund- och leverantörsbetalningar, löner och skatter. Alla företagets in- och utbetalningar samlas på ett konto. Kontot blir ännu mer användbart om det kombineras med olika betaltjänster, kort och eventuellt med en kontokredit.

Valutakonto är speciellt utformat konto för företag som gör affärer i utländsk valuta. Valutakontot används för både in- och utbetalningar i alla vanliga valutor. OBS! Det går inte att göra in- och utbetalningar i kontanter på valutakontot.


Tips!
Genom att ansluta företaget till e-bokföring får ni en direktkoppling mellan ert företagskonto, internetbetalningar och er bokföring vilket gör att ni kan bokföra snabbare, enklare och säkrare.

Företagskonton

Konto i SEK

Transaktionskonto för företagets samtliga in- och utbetalningar.
Företagskonto


Transaktionskonto för stora företag och koncerner.
Penningmarknadskonto


Utnyttja koncernens samlade likviditet på ett effektivt sätt med Koncernkonto.
Koncernkonto

Konto i valuta


För dig med export- och importaffärer i samma valuta.

Valutakonto 

Bankgironummer

Ett giro räcker - med bankgironumret styr du företagets in- och utbetalningar direkt till det bankkonto du vill.
 
Bankgironummer

Klientmedelskonto

Ett Klientmedelskonto avskiljer klientens pengar från företagets egna medel.

Klientmedelskonto

Stäng Skriv ut