Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Likviditetsplanering

Affärsman som gör affärer

Effektiv likviditetsplanering kan på ett avgörande sätt bidra till ditt företags lönsamhet.  En viktig del är att känna till när in- och utbetalningar görs och vilka tillgängliga kontotillgångar företaget har. Vi har flera verktyg för olika behov.


Effektiv likviditetsplanering kan på ett avgörande sätt bidra till ditt företags lönsamhet. I stort handlar det om att få kontroll över företagets likvida medel. En viktig del är att känna till när in- och utbetalningar görs och vilka tillgängliga kontotillgångar företaget har. Vi har flera verktyg för olika behov - Vilket är ditt företags behov kring likviditetsplanering? Se våra tjänster här nedan.

Analysverktyget

Med Analysverktyget har ni alltid en korrekt och uppdaterad bild av företagets likviditet i rapporter som ni utformar efter företagets behov. 

Analysverktyget

Med tilläggstjänsten Likviditetsprognos får du preliminär information om dagens insättningar och uttag redan på morgonen.

Likviditetsprognos 

Cash Planning

Med Cash Planning kan ni effektivisera och höja kvalitén på hela rapporteringsprocessen och få ett ökat fokus på balansräkning och likviditetsflöde.

Cash Planning

Netting

För större företag och koncerner med omfattande internfakturering.

 

Stäng Skriv ut