Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Utbetalningar

Använda dator vid fönster

Val av betalningsalternativ beror bland annat på mängden betalningar och vilken typ av ekonomiprogram företaget har. Vi erbjuder effektiva lösningar för såväl svenska som internationella leverantörs- och utbetalningar, antingen via fil eller internetbank.

Betala leverantörer

Internetbanken
Internetbanken är smidigt för dig med ett begränsat antal betalningar.
Internetbetalningar

Leverantörsreskontra
Har du många betalningar och tillgång till leverantörsreskontra är det enklast att skicka dem på fil.
Leverantörsbetalningar (LB)
 

Ta emot e-faktura

I dag förväntar sig allt fler att ditt företag ska kunna ta emot e-fakturor. Vi har olika lösningar för att ta emot e-faktura som bland annat bygger på antal fakturor och om ditt företag har ett datoriserat affärssystem. 
 
Läs mer om Ta emot e-faktura

Skatter

Betala företages skatter med förfallodagsbevakning
Skatter

Internationella betalningar

Ska du betala till utlandet? Valet av betallösning beror bland annat på antal betalningar, storlek på betalningen, hur ofta betalningarna görs och om du känner mottagaren. Läs mer om våra olika betallösningar.

Internetbanken

Filbetalningar 

Utbetalningstjänster

Kommuner och företag som gör olika former av utbetalningar som exempelvis försörjningsstöd, återbetalningar, likvider eller försäkringsersättningar har stor nytta av bankens utbetalningstjänst.

Utbetalningar via banken

Stäng Skriv ut