Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ta betalt där kunderna är

Swish för företag, organisationer och föreningar

Ta betalt där kunderna är

Ta betalt enklare! Anslut ditt företag, förening eller organisation till Swish. Med Swish tar du snabbt, enkelt och säkert betalt med mobilen. Pengarna kommer in på kontot direkt utan fördröjning – ett smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar.

Swish för företag, organisationer och föreningar

Vårt företagserbjudande

Vi vill göra ditt företagande så enkelt och bekvämt som möjligt. Vi ställer upp med moderna digitala tjänster och hängivna företagsrådgivare som alltid finns där för dig. Du hittar din företagsrådgivare på våra kontorssidor.

Kontakta våra företagsrådgivare

Tips och nyheter

 • låna,procent

  Har du också lån lite här och där?

  Samla dina lån hososs och få ordning på utgifterna.

 • Prova nya internetbanken beta

  Nya internetbanken beta

  Samma bank i mobilen, surfplattan eller datorn. Nu öppen för alla privatkunder.

 • Handslag

  Private Banking

  Som Private Banking-kund hos Sparbanken Nord får du hjälp med allt som rör företagets ekonomi. Din personliga rådgivare är nyckeln till bankens kompetens.

Många företagare tar inte ut tillräcklig lön

Nästan två av tre företagare tar inte ut tillräckligt mycket i lön för att få maximal avsättning till sin allmänna pension. Många av dem kompenserar inte heller med ett sparande speciellt avsett för pensionen. Det visar en ny undersökning som Novus har gjort på uppdrag av Swedbank och Sparbankerna.

Stäng Skriv ut