Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Tre affärsmänniskor diskuterar utanför kontoret

Vårt företagserbjudande

Vi vill göra ditt företagande så enkelt och bekvämt som möjligt. Vi ställer upp med moderna digitala tjänster och hängivna företagsrådgivare som alltid finns där för dig. Du hittar din företagsrådgivare på våra kontorssidor eller via länken nedan.

Kontakta våra företagsrådgivare

8264,triangel,mörkorange,liten

Finansiering

Behov av extern finansiering uppstår tid efter annan i ett företag. Det kan till exempel handla om att förbättra likviditeten via fakturabelåning, finansiera en ny maskin via avbetalning eller ett lån när företaget växer. 

8264,triangel,gul,liten

Betala och ta betalt

Om du vill ta betalt så fort som möjligt och behålla pengarna så länge som möjligt har vi tjänsterna för dig. Allt ifrån att betala löner och leverantörer till att ta betalt med kort och Swish.

8264,triangel,lila liten

Spara & Placera

Hur företaget väljer att spara och placera beror helt på er situation och era mål. Hur stort belopp det rör sig om, om pengarna ska finnas tillgängliga och risknivå är sådant som spelar in.

8264,triangel,ljusorange,liten

Pensions- och försäkringstjänster

Ta hand om dig själv, dina anställda och ditt företag. Med en pensions- och försäkringslösning är ni förberedda om det oförutsedda skulle inträffa.

8264,triangel,lila liten

Juridiska tjänster

Som kund i Sparbanken Nord har du tillgång till 20 minuters fri juridisk rådgivning för genomgång av familjens och företagets behov av juridiska tjänster.

8264,triangel,gul,liten

Skog och lantbruk

Är du skogs- eller lantbrukare och är intresserad av att veta mer om vad vi kan göra för dig? Vill du få rådgivning kring lantbruksekonomi och skogsnäring? Välkommen att kontakta någon av våra skogs- och lantbruksansvariga.

Aktuellt Företag

2017-12-12

Tips till företagare inför årsskiftet

Inför årsskiftet är det som företagare bra att ha koll på om man kan ta ut mer i lön eller sätta av ytterligare till sitt pensionssparande. Nästa år kommer det regelverksändringar som företagare redan nu bör sätta sig in i hur de påverkar.

Läs mer här

2017-12-08

Många företagare arbetar upp till 20 år längre än anställda

Kortköp

Se Swish-betalningarna i kassan

Har du butik? Nu kan du ta betalt med Swish och få bekräftelse på betalningen direkt i kassan. I samarbete med BabsPaylink lanserar vi ett enkelt mobilt kassasystem för betalning med Swish.

Kvinna arbetar med dator medan hon äter en sallad

Kostnadsfria digitala utbildningar i e-bokföring

Tillsammans med vår partner Speedledger erbjuder vi e-utbildningar om e-bokföring. Moms och bokföring i praktiken. Utbildningarna tar ca 15 till 20 minuter och du deltar när det passar dig.

Stäng Skriv ut