Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Man och katt vid dator

Internet- och telefontjänster

Det ska vara enkelt att sköta företagets ekonomi. Med våra internet- och telefontjänster står bankens dörrar alltid öppna för dig och ditt företag.

Var du än befinner dig, hemma, på företaget eller utomlands, är det du som bestämmer när banken ska vara tillgänglig. Du behöver en telefon eller en dator och internet för att få tillgång till tjänsterna. Sedan kan du när som helst på ett säkert sätt betala ut löner, betala fakturor, göra överföringar eller kommunicera med banken. Allt detta på dina villkor.

Digitala tjänster

 • Mobilbanken företag

  Mobilbanken företag

  Med företaget på fickan har du koll på företagets ekonomi och kan göra bankärenden även utanför kontoret.

 • Internetbanken företag

  Internetbanken företag

  Gör företagets bankärenden, analyser och prognoser, och sköt e-bokföringen direkt i Internetbanken.

 • E-bokföring

  e-bokföring

  Få mer tid över! Med e-bokföring försvinner upptill 60 – 80 procent av bokföringsarbetet och din bokföring är alltid avstämd.

 • E-faktura

  e-faktura

  Skicka e-fakturor utan att investera i dyra system. Fakturaportalen är enkel att använda och du kommer igång snabbt och smidigt.

Stäng Skriv ut