Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi är en sparbank!

Vi är en sparbank!

Charlotte Kalla - ambassadör för Sparbanken Nord!

Vi är en sparbank!

Stäng

För att vi är en sparbank!

Vi vill under dom närmsta fem åren investera ytterligare ca 100 miljoner i regional hållbarhet och handlingskraft.


Samtidigt som vi självklart gillar att göra goda affärer engagerar vi oss mer än gärna i frågor som är viktiga för Norrbottens framtid. Särskilt stolta är vi över att få vara med och investera i regionens utveckling. Vi kallar det för Sparbanken Nord – Framtidsbanken. Sparbanken Nord är en stark och lönsam regional bank. Vi bedriver bankverksamhet och ägnar både själ och hjärta till frågor som är viktiga för regionens framtid. Sånt som bara vi kan – och vill – göra. Till nytta för människor, föreningar, organisationer och företag. För de unga och barnen, de mitt i livet och seniorerna. För hon och han. För knattarna, eldsjälarna, entreprenörerna och samhällsbyggarna. De resurser vi skapar stannar i regionen och gynnar våra kunder.

 Vi investerar i näringsliv, forskning, ledarskap, ungdom, utbildning, idrott och kultur.

Aktuellt

Framtidsbanken

530 250 kr delades ut på Sparbanksdagen

Ett 30-tal föreningar, organisationer och eldsjälar fick ta emot en tidig julklapp den 1 december.

Framtidsbanken

Kulturpriset till Norrbottens spelmän

Nu prisas riksspelmännen Göran Eriksson och Svante Lindqvist, Luleå, Daniel Wikslund, Koskullskulle samt Fredrik Hangasjärvi, Pajala för sitt livslånga engagemang inom Norrbottnisk folkmusik.

Framtidsbanken

Gällivarekontoret delade ut 260 000 till stipendiater

Varje år tar vi en del av vinsten och återinvesterar i regionen. Vi kallar det för Sparbanken Nord - Framtidsbanken. I Gällivare delade Sparbanken Nord - Framtidsbanken ut totalt 260 000 kronor tisdagen 15 december.

Framtidsbanken logga

1 062 000 kr tillbaka till regionen på Sparbanksdagen!

Vi firade Sparbanksdagen på våra kontor runtom i Norrbotten och bjöd samtidigt in några som beviljats medel ur Sparbanken Nord – Framtidsbanken.

Framtidsbanken logga

Kiruna Bokfestival åter en succé

Kiruna Bokfestival, som Sparbanken Nord - Framtidsbanken stöttar, blev återigen en succé, med besöksrekord och världspremiär av nya Keplerboken. Det är svårt att tro att staden inte ens hade en bokhandel för fyra år sedan.

Framtidsbanken

Tomten har en ny uppfinning på gång

I torsdags delade Gällivarekontoret ut utmärkelsen “Årets eldsjäl” och ett stipendium på 15 000 kronor från Sparbanken Nord - Framtidsbanken. Priset gick till Gällivares egen jultomte, Sivert Svensson. Vi ringde upp honom för att höra hur det går i tomteverkstaden inför den annalkande julen.

Framtidsbanken

"Vi är oerhört tacksamma!"

Läs om när FramtidsBanken gick in och stöttade Piteå Båtmuseum, efter att de blivit bestulna på båttäckningar.

Akkats kraftstation
FramtidsBanken Jokkmokk
Vi delar årligen ut utvecklings-
kapital från FramtidsBanken Jokkmokk till boende eller de
som har verksamhet och säte i Jokkmokks kommun. 
Läs mer


Stäng Skriv ut