Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Gör din ansökan före 15 maj

Responsen för Kundmiljonen har varit enorm och ansökningarna är många. Det är väldigt roligt tycker vi! Har Du inte redan nominerat någon förening eller organisation som ligger er varmt om hjärtat så gör det.
15 maj är sista ansökningsdag.

8264,kundmiljonen,585*250,vikallardet

Nu är det din tur!
Vi vill ge Dig som kund i Sparbanken Nord möjlighet att dela ut 25 000 kr till den förening eller organisation som ligger Dig varmt om hjärtat. Den som gott i vår region, för kultur, idrott eller miljö. För jämställdhet och mångfald, för barn och ungdomar, äldre och nyanlända. För  vårt samhälle helt enkelt.
Vi kallar det Kundmiljonen

Varför Kundmiljonen?

Vi vill ge våra kunder möjlighet att vara delaktiga och påverka vårt arbete med att göra våra orter och samhällen bra att bo, verka och leva i.

Vilket belopp kan man ansöka om?

40 mottagare kan få 25.000 kr vardera. Totalt 1 miljon kronor.

Vem kan göra ansökan?

Du som gör ansökan ska vara kund i Sparbanken Nord. Som kund räknas man om man har regelbunden inkomstinsättning i banken, såsom lön eller annan ersättning. Du som gör ansökan kan inte vara anställd eller ingå i styrelsen i den förening eller organisation som du ansöker till.

Vem kan vara mottagare?

Mottagare ska vara en organisation eller förening som betyder mycket för lokalsamhället och bidrar till samhällsutvecklingen. Organisationen eller föreningen ska vara registrerad och öppen för allmänheten och inte ha vinstdrivande verksamhet. Vidare ska verksamheten bedrivas inom bankens verksamhetsområde.

Hur gör jag en ansökan?

Ansökan med motivering kan göras via nedanstående formulär, genom att skriva ut en blankett eller direkt på något av våra kontor. 

När får man besked om beslut?

Beslut kommer att ske löpande av en jury bestående av Kjell-Åke Nilsson, ansvarig för Sparbanken Nord - Framtidsbanken, Anna Boström, marknadschef, Anna Karlsson, regionchef södra och Lena Muotka, regionchef norra.

Hur går utdelningen till?

Utdelningen sker efter överenskommelse med banken och kommer att dokumenteras. Både givare (kunden) och mottagare ska ge sitt medgivande om att medverka i dokumentationen (foto, film etc) då denna kan komma att användas i bankens kommunikation.

Vilken förening eller organisation tycker du förtjänar extra uppskattning och 25 000 kr? Lycka till med din ansökan!

Vill du skriva ut ansökan och fylla i? Klicka här

Hur behandlar vi dina personuppgifter?

När du gjort din ansökan - dela gärna med dina vänner på Facebook och berätta! 

Se nedan.

Kontakta oss

Kjell-Åke Nilsson
Ansvarig Sparbanken Nord - Framtidsbanken

0911-23 13 46
E-post

Mottagare

Här kommer listan över samtliga mottagare

Ansökan för utskrift

Vill du skriva ut ansökan och fylla i?

Till ansökan (pdf)

Stäng Skriv ut