Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

För att vi är en sparbank!

Vi kallar det för Sparbanken Nord – Framtidsbanken

Sparbanken Nord är en stark och lönsam regional bank. Vi bedriver bankverksamhet och ägnar både själ och hjärta till frågor som är viktiga för regionens framtid. Sånt som bara vi kan – och vill – göra. Till nytta för människor, föreningar, organisationer och företag. För de unga och barnen, de mitt i livet och seniorerna. För hon och han. För knattarna, eldsjälarna, entreprenörerna och samhällsbyggarna. Tillsammans med våra kunder gör vi vår region ännu starkare. De resurser vi skapar går inte till några aktieägare, utan de stannar här och gynnar våra kunder på olika sätt. Vi investerar i näringsliv, forskning, ledarskap, ungdom, utbildning, idrott och kultur.

Vi är en sparbank.

Läs mer om Sparbanken Nord - Framtidsbanken

Gillar du sparbankstanken? Vill du kanske också bidra genom att bli kund hos oss? I så fall är du varmt välkommen! Läs mer och fyll i intresseanmälan i länken nedan:

Bli kund i Sparbanken Nord

Personalmiljonen – medarbetarna ger en miljon tillbaka till regionen

8264,personalmiljonen,mix,750px

Sparbanken Nord – Framtidsbanken avsätter de närmsta fem åren 100 miljoner till viktiga verksamheter i Norrbotten. Nu tar banken nästa steg genom att involvera all personal i arbetet med lokal och regional utveckling.

- Personalmiljonen innebär att alla våra medarbetare har 5000 kr var att dela ut till ett valfritt ändamål i regionen. På detta sätt hoppas vi fånga upp fler goda initiativ, både stora och små, som lätt försvinner i mängden i andra sammanhang, säger Sparbanken Nords vd Gunnar Eikeland.

Medarbetaren bestämmer själv var pengarna ska gå. Det kan vara en förening som fyller en viktig funktion för sina medlemmar, ett välgörande ändamål av något slag eller en eldsjäl med starkt hjärta för regionen som en av medarbetarna vill premiera. Utdelningarna kommer att göras löpande under hela året, runt om i Norrbotten.

Här kommer några exempel på utdelningar som gjorts hittills:

Charlotte - IFK Tärendö

8264,puff,personalmiljonen,charlotte2

Charlotte - IFK Tärendö

Vår ambassadör Charlotte Kalla valde att ge sin del av personalmiljonen till IKF Tärendö. Förstås :)

8264,puff,personalmiljonen,charlotte2

Personalmiljonen - IFK Tärendö

Stäng

Erica - Barndiabetesfonden Norrbotten

Erica - Barndiabetesfonden Norrbotten

Erica som jobbar i Piteå skänker sin del av Personalmiljonen till Barndiabetesfonden i Norrbotten, och hennes egen historia säger allt. Läs Ericas motivering här.

Personalmiljonen - Barndiabetesfonden Norrbotten

Stäng

Eva - Hortlax scoutkår

Eva - Hortlax scoutkår

Eva, som tidigare jobbat i Piteå, tycker att Hortlax scoutkår är ett föredöme vad det gäller ungdomsverksamhet, så det dit hennes del av Personalmiljonen går.

Personalmiljonen - Hortlax scoutkår

Stäng

Rose-Marie - Kvinnojouren Nike

Rose-Marie - Kvinnojouren Nike

Rose-Marie i Gällivare vill ge sin uppmärksamhet och del av Personalmiljonen till Kvinnojouren Nike, för det viktiga arbete de gör för utsatta kvinnor och barn.

Personalmiljonen - Kvinnojouren Nike

Stäng

Erik - Barnkören i Norrfjärden

Erik - Barnkören i Norrfjärden

"Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger vi musik."
Så tänkte Erik, som jobbar i Piteå och gav sin del av Personalmiljonen till Norrfjärdens barnkör, som minsann är ett glatt gäng!

Personalmiljonen - Barnkören i Norrfjärden

Stäng

Johan - Malmbergets AIF Hockey

Johan - Malmbergets AIF Hockey

Idrottsföreningar har ofta svårt att få pengarna att räcka till. Det vet Johan som jobbar i Gällivare, och därför väljer han att skänka sin del av Personalmiljonen till Malmbergets AIF.

Personalmiljonen - Malmbergets AIF Hockey

Stäng

Urban - Ostronstigens förskola

Urban - Ostronstigens förskola

Urban, som jobbar i Piteå skänker sin del av Personalmiljonen till Ostronstigens förskola, bl.a. till inköp av fotbollsmål. Kanske nya fotbollsstjärnor tänds på förskolegården nu?

Personalmiljonen - Ostronstigens förskola

Stäng

Majvor - Piteswänget

Majvor - Piteswänget

Ett roligt sätt att hålla sig i form är att dansa! Det vet Majvor som jobbar i Piteå, och därför skänker hon sin del av Personalmiljonen till den ideella dansföreningen Piteswänget som erbjuder dansglädje och social gemenskap för alla.

Personalmiljonen - Piteswänget

Stäng

Vill du se mer?

Se alla utdelningar i vår Youtubekanal

Stäng Skriv ut