Hoppa till textinnehållet

Sparbanken Nord - för ett hållbart samhälle

Hållbarhet har alltid varit ett fundament i Sparbanken Nords affärsmodell och en naturlig del av vår dagliga affärsverksamhet. I samband med årsredovisningen 2017 lämnar vi för första gången en fristående hållbarhetsrapport för hur Sparbanken Nord konkret och framåtsyftande arbetar med hållbarhet.

Hållbarhet

Sparbanken Nord grundades 1852 ur idén att hjälpa människorna att skapa en långsiktigt stabil trygghet i tillvaron. Den idén lever fortfarande kvar. Vårt mål är att främja en sund och hållbar ekonomi för de som bor och verkar i vår region, och när kunderna behöver oss finns vi där vad det än gäller. Förutom att tillhandahålla finansiell service och kompetens inom såväl bank som försäkring engagerar vi oss i att skapa långsiktiga hållbara samhällen i vår region. Vi har alla både ett ansvar och möjlighet att agera, att göra verklig skillnad. När det verkligen gäller måste det finnas engagemang, idéer, hjärta och hjärna. Det ska Sparbanken Nord också erbjuda, så gott vi kan, i både det lokala och globala perspektivet. Vi står starka som regionens egen bank. Vi skall fortsätta göra vårt bästa för att bygga hållbara värden och en bättre framtid för oss alla.


Hållbarhet har alltid varit ett fundament i Sparbanken Nords affärsmodell och en naturlig del av vår dagliga affärsverksamhet. I samband med årsredovisningen 2017 lämnar vi för första gången en fristående hållbarhetsrapport för hur Sparbanken Nord konkret och framåtsyftande arbetar med hållbarhet. Hållbarhetsrapporten redogör för hur vår verksamhet på många sätt bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Det finns dock betydligt fler dimensioner i begreppet hållbarhet och vi har försökt ge en god helhetsbild över detta i rapporten.

 

Hållbarhetsrapport 2019

Hållbarhetsrapport 2018

Hållbarhetsrapport 2017