Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi är en Sparbank!

Vi är en Sparbank!

"Vi är en väldigt obankig bank - vi är regionens egen bank."
VD Gunnar Eikeland om varför vi inte är som andra banker.

Vi är en Sparbank!

Stäng

Förankringen i bygden är lika stark idag som när banken startade 1852. Vi har valt att förbli en fristående juridisk enhet med bland annat Swedbank som en av våra största samarbetspartners.

Vår självständighet innebär att verksamheten inriktar sig på den regionala marknaden och att styrelsen utses av våra egna kunder och den vinst som banken ger går direkt tillbaka i verksamheten.
Uppdraget är att vara en finansiell mötesplats med människan i centrum. Sparbankens intressent är kunden och alla beslut fattas lokalt, nära kunderna.  

Om det går bra för våra kunder går det också bra för oss
Den starka lokala anknytningen ger oss en naturlig närhet till våra kunder. Pengar och ekonomi följer oss genom hela livet och som regionens egen bank vill vi aktivt medverka till en levande bygd och en bra framtid för våra kunder.
Samtidigt som vi bedriver kommersiell verksamhet engagerar vi oss i frågor som är viktiga för regionens framtid. Ibland genom att vara aktiva samtalspartners, ibland genom finansiering av viktiga investeringar via Sparbanken Nord - Framtidsbanken. En del av vinsten avsätts till Sparbanken Nord - Framtidsbanken.

Vi erbjuder all den moderna teknik som andra banker har. Men vi har också vanliga bankkontor som är viktiga mötesplatser där privatpersoner och företagare träffar oss personligen för sina bankaffärer och för att ordna och utveckla sin ekonomi på bästa sätt. Vår egen Telefonbank fungerar som ett bankkontor fast via telefon och har öppet för självbetjäning dygnet runt och personlig service 8 till 20 vardagar och 16 till 20 på söndagar.

 

Stäng Skriv ut