Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Lediga jobb

Kvinna med telefon

 Här hittar du de lediga tjänster som vi söker kompetens till just nu. 

Privatrådgivare till Kiruna

Vi söker en privatrådgivare till kontoret i Kiruna. Jobbet som privatrådgivare är både intensivt och omväxlande. Du arbetar med kundens alla behov av banktjänster som bolån, sparande, trygghet och vardagsaffären. Du arbetar huvudsakligen med bokad rådgivning och du har ansvar för en egen kundbas.
Du har läst ekonomi minst på gymnasienivå. Det är meriterande att ha examen från högskola/universitet. SwedSec licens är också en merit. Körkort är ett krav.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och dina personliga egenskaper är viktiga. Du är ansvarskännande, noggrann och social. Du är resultatinriktad och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta i grupp men har också en stor egen motivation.
Du rapporterar till kontorschefen i Kiruna. Tjänsten är på heltid, det vill säga 38,5 timmar/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa:
Jörgen Svonni, kontorschef, 070-542 23 23
Anna Karlsson, regionchef, 070-365 18 18.
Facklig kontaktperson är Lena Jonsson Mettävainio, 0771-23 00 23.
Välkommen med din ansökan senast den 24 mars 2017.
Maila ditt personliga brev och CV till: johanna.vincent@sparbankennord.se
Märk ansökan med: Privatrådgivare Kiruna 

Vi generationsväxlar!
Vi har påbörjat en stor generationsväxling på banken. Därför är vi på jakt efter talangfulla människor som vill jobba hos oss. Söker du nya utmaningar och tycker att Sparbanken Nord verkar vara ett intressant företag? Är du nyfiken på vår arbetsplats får du gärna kontakta vår personalavdelning:

E-post: johanna.vincent@sparbankennord.se

Stäng Skriv ut