Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Lediga jobb

Människor som sitter tillsammans vid ett bord

 Här hittar du de lediga tjänster som vi söker kompetens till just nu. 

Rådgivare till Jokkmokk

Vi generationsväxlar och söker nu förstärkning av en Rådgivare till kontoret i Jokkmokk. Du kommer i första hand att arbeta i kassa/kundtjänst och med kunder som kommer in till banken i behov av lån, sparande, och betalatjänster. Att jobba hos oss är att jobba för Norrbottens bästa på en modern bank med sunda värderingar. Gör din ansökan senast 2018-05-13.

Läs mer om tjänsten här

Företagsrådgivare till Pajala

Då en av våra företagsrådgivare gått vidare till en annan tjänst i banken, söker vi nu hennes efterträdare. Som företagsrådgivare arbetar du mycket nära länets företagare och känner väl till villkoren för företagande. Största delen av arbetstiden befinner du dig i möte med kunder, företrädelsevis ute hos företagen. I verksamhetsområdet finns många framgångsrika företag där våra rådgivare spelar en nyckelroll. Gör din ansökan senast 2018-04-29.

Läs mer om tjänsten här

Privatrådgivare till Pajala

Vi söker förstärkning till vår privatrådgivargrupp i Pajala.
Jobbet som privatrådgivare är både intensivt och omväxlande. Du arbetar med kundens alla behov av banktjänster, såsom bolån, sparande, försäkringar och vardagsaffären. Kunderna kommer in till banken såväl spontant som efter att du har bokat tid för rådgivning med dem. Du har en egen kundbas som du ansvarar för.
Välkommen med din ansökan senast 2018-04-29

Läs mer om tjänsten här

Vi generationsväxlar

Vi generationsväxlar

Vi är mitt i en stor generationsväxling och det händer mycket på banken och i branschen. Därför är vi på jakt efter talangfulla människor som vill jobba hos oss. Söker du nya utmaningar och tycker att Sparbanken Nord verkar vara ett intressant företag? I så fall får du gärna kontakta vår personalavdelning:
E-post: majvor.olofsson@sparbankennord.se

Vi generationsväxlar!

Se filmen med vår personalchef Johanna.

Stäng Skriv ut