Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Lediga jobb

Kvinna med telefon

 Här hittar du de lediga tjänster som vi söker kompetens till just nu. 

Privatrådgivare till Kiruna

Vi söker en privatrådgivare till kontoret i Kiruna. Jobbet som privatrådgivare är både intensivt och omväxlande. Du arbetar med kundens alla behov av banktjänster som bolån, sparande, trygghet och vardagsaffären. Du arbetar huvudsakligen med bokad rådgivning och du har ansvar för en egen kundbas. Sista ansökningsdag 24 mars 2017.

Läs mer om tjänsten här

Kontorschef till Arvidsjaur

Som kontorschef i Arvidsjaur har du det övergripande resultat-, försäljnings och personalansvaret för sju medarbetare inom både privat- och företagsmarknad. Du har ett visst egen kundansvar, är resultatinriktad och stimuleras av utmaningar. Sista ansökningsdag 31 mars 2017.

Läs mer om tjänsten här

Vi generationsväxlar!
Vi har påbörjat en stor generationsväxling på banken. Därför är vi på jakt efter talangfulla människor som vill jobba hos oss. Söker du nya utmaningar och tycker att Sparbanken Nord verkar vara ett intressant företag? Är du nyfiken på vår arbetsplats får du gärna kontakta vår personalavdelning:

E-post: johanna.vincent@sparbankennord.se

Stäng Skriv ut