Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi är en sparbank

bild Kiruna hockey hbtq

För ett mer tolerant Kiruna

När Kiruna IF gjorde en satsning på att bli HBTQ-certifierade och skaffade regnbågsfärgade matchtröjor fick de stor uppmärksamhet världen över. Nu har klubben tagit nästa steg i sitt acceptansarbete. Kiruna IF har, med stöttning av Sparbanken Nord – Framtidsbanken, lanserat en företagsversion av acceptansutbildning.se.

Reception

Vill du bli kontaktad av oss?

Tips och nyheter

 • Linus Öhlund och Gabriella Grahn

  Möt VM-domarna från Älvsbyn

  Gabriella Grahn och Linus Öhlund fick båda stipendium från Sparbanken Nord - Framtidsbanken för sitt föredömliga sätt att vara som hockeydomare. Läs en längre interjvu med dem om deras liv som hockeydomare.

 • Touch ID

  Snabbare inlogg med Touch ID

  Nu finns en ny version av Mobilt BankID för iOS9. En av nyheterna är att man kan använda TouchID i appen. Det innebär att man kan verifiera sin identitet med sitt fingeravtryck när man loggar in!

 • Sparbanken Nord stöttar Parasport Norrbotten

  Vi stöttar parasporten!

  Sparbanken Nord – Framtidsbanken har under 2016 tagit beslutet att stötta Parasport Norrbotten, före detta Norrbottens Handikappidrottsförbund. Pengarna ska främja förbundets fantastiska arbete med idrottsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning i Norrbotten.

Vi är en Sparbank!

Vi är en Sparbank!

Vi är en väldigt obankig bank, vi är regionens egen bank!

Vi är en Sparbank!

Stäng
Stäng Skriv ut