Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Trygga sjukkapitalförsäkring

En man som talar i mobil
Den som drabbas av en funktionsnedsättning på grund av en sjukdom eller en olycka måste ofta gå ner i arbetstid samtidigt som kostnaderna för vård och anpassning av hemmet ökar. Det kan påverka hela familjens ekonomi. Då ger Trygga sjukkapitalförsäkring en ekonomisk trygghet.
  • Försäkringen kompletterar det allmänna försäkringsskyddet.
  • Säkrar en del kostnader för en ändrad levnadsstandard.
  • Försäkringen kräver inte att du ska ha en godkänd sjukpenning eller sjukersättning från Försäkringskassan.

Pris

Premien bestäms utifrån det försäkringsbelopp du väljer och din ålder i en ålderstrappa, vilket innebär att den stiger med tiden. Kom in på banken för en exakt prisuppgift.

Premien för försäkringen betalas alltid via autogiro.

Så här ansöker du om en Trygga-försäkring

Kom ihåg att ta del av den mer detaljerade informationen i försäkringens förköpsinformation.

Kom in till oss på Swedbank eller en Sparbank så tittar vi tillsammans igenom vilket försäkringsskydd som passar dig bäst. Det går också bra att ringa 0771-23 00 23

Vi kommer även att berätta om våra Trygga-försäkringar när du ansöker om ett bolån eller privatlån hos Swedbank eller Sparbankerna. Om du redan har lån hos banken kan du kontakta ditt kontor eller ringa 0771-22 11 22 för mer information hur du kan koppla våra försäkringar till ditt lån.

Hitta ditt bankkontor

Stäng Skriv ut