Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

E-faktura - ett miljövänligt val!

Korttransaktion

Förutom den miljömässiga fördelen med e-faktura blir din faktura även mer tillgänglig för dig, vilket underlättar när du exempelvis är på resande fot. Dessutom sparas dina e-fakturor i internetbanken så du kan enkelt kan gå tillbaka och vid behov se historiska köp.

När du ska betala din faktura i internetbanken är alla uppgifter redan ifyllda. Det belopp som står angivet är lägsta belopp att betala. Vill du betala en större summa så ändrar du själv genom att ställa markören i fältet och ändra till valfritt belopp.

Vill du inte längre få din faktura som e-faktura så kan du logga in på internetbanken och göra en avanmälan. Då kommer fakturan fortsättningsvis som pappersfaktura men tänk på att vi har en aviavgift på 45:-

Om du nyligen skaffat kortet eller Internetbanken och vill ansluta dig så gör du det via din Internetbank via Betala/Överföra - E-faktura - Anmäl E-faktura.

Hör gärna av er ifall ni har några frågor till oss!

Telefon: 0771 - 23 00 23

Stäng Skriv ut