Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi tror att du gillar att ta för dig av livet. Du lever aktivt, odlar dina intressen, reser och tar för dig av livet goda. Eller så har du de ekonomiska förutsättningarna men väljer, än så länge, att drömma. Kanske om nästa konsert med Bruce Springsteen? Den utsålda fotbollsmatchen i Barcelona? Eller en bordsbokning på Guide Michelins mest stjärnbeströdda Parisrestaurang?

ENTRÉ-kortet har verktyget som kan förverkliga din dröm

Det är i grunden ett betal- och kreditkort MasterCard, men med en glittrande stjärna i kanten. Via kortet får du tillgång till en rad tjänster som gör din vardag och fritid både enklare och tryggare. Du får 2% sparränta om du väljer att sätta in pengar på ditt ENTRÉ-kort. Räntan räknas på belopp upp till 30 000 kronor.

Concierge Service

En exklusiv personlig service som hjälper dig med en mängd tidsbesparande tjänster. Det kan vara allt från att planera resor och boka restaurangbesök till att reservera teater- och konsertbiljetter. Tjänsten ingår i ditt kort och du betalar endast för det som bokas eller beställs.
Öppet: mån-fre 08.00-21.00, lör 09.00-17.00.

Spärrtjänst

Registrera dina och familjens värdehandlingar såsom bankkort, betal- och kreditkort, körkort, pass och mobilabonnemang. Skulle olyckan vara framme kan du med ett enda samtal spärra de kort du önskar.
Spärrservice har öppet dygnet runt, året om.

Nyckel- och Bagageservice

Öka dina chanser att få tillbaka dina nycklar eller ditt bagage. Genom att förse dem med våra id-märkta brickor kan vi identifiera att det är du som är ägaren.

Nödkontanter & Nödbiljetter

Om du förlorar dina kort när du är utomlands kan du få låna upp till 10 000 kronor i Nödkontanter. Om du förlorar dina biljetter har du möjlighet att få ersättningsbiljetter för upp till 15 000 kronor.

Meddelandeservice

Vi hjälper dig att kostnadsfritt förmedla viktiga meddelanden när du själv har förhinder.

 

Pris: 700 kr/år

 

 

 

 

 

 

 

 

Allmänna villkor

Logga in till portalen

Du som redan är Entré-kund kan logga in till portalen här. I portalen får du tillgång till aktuella erbjudanden och tjänster.  Logga in

 

Kundtjänst 

Om du har problem kan du kontakta kundtjänst på:

+ 46 (0) 7702 52 053

Därefter gör du något av följande val på din telefon:

  1. Spärra kort, nödkontanter, nödbiljetter och meddelandeservice. Öppet dygnet runt
  2. Conciergeservice. Öppet vardagar 8-21, lördag 9-17.
  3. Övrig service. Öppet vardagar 8-21, lördag 9-17.

Säker betalning med kort

Reseförsäkring

Betala resan med kortet och få en extra reseförsäkring

Stäng Skriv ut