Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

E-faktura - ett miljövänligt val!

Korttransaktion

Förutom den miljömässiga fördelen med e-faktura blir din faktura även mer tillgänglig för dig, vilket underlättar när du exempelvis är på resande fot. Dessutom sparas dina e-fakturor i internetbanken så du kan enkelt kan gå tillbaka och vid behov se historiska köp.

När du ska betala din faktura i internetbanken är alla uppgifter redan ifyllda. Det belopp som står angivet är lägsta belopp att betala. Vill du betala en större summa så ändrar du själv genom att ställa markören i fältet och ändra till valfritt belopp.

Vill du inte längre få din faktura som e-faktura så kan du logga in på internetbanken och göra en avanmälan. Då kommer fakturan fortsättningsvis som pappersfaktura men tänk på att vi har en aviavgift på 45:-

Om du nyligen skaffat kortet eller Internetbanken och vill ansluta dig så gör du det via din Internetbank via Betala/Överföra - E-faktura - Anmäl E-faktura.

Hör gärna av er ifall ni har några frågor till oss!

Telefon: 0771 - 23 00 23

Stäng Skriv ut