Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Världsnaturkort Maestro

Världsnaturkortet Bankkort Maestro (OBS! Ej nyförsäljning)

Ge ett bidrag till världens djur och natur varje gång du betalar. Med Världsnaturkortet Maestro skänker banken 25 öre till Världsnaturfonden WWF:s arbete varje gång du betalar med kortet. Dessutom går 25 kronor av årsavgiften direkt till WWF.
  • Ge bidrag til världens djur och natur
  • Snabbsaldo i mobiltelefonen
  • Avbeställningsskydd för resor i hela världen

Så här fungerar Världsnaturkortet Bankkort Maestro

När du betalar eller tar ut pengar med Världsnaturkortet Bankkort Maestro dras pengarna direkt från ditt konto i banken. Hur du betalar med kortet beror på butikens tekniska utrustning. Det kan till exempel ske genom läsning av kortets chip eller magnetremsa. I de flesta fall ska köpet sedan godkännas med personlig kod, skriftlig signatur eller på annat förekommande sätt. Maestro accepteras i butiker som har en direktuppkopplad terminal och i de flesta uttagsautomater i hela världen.

Du kan själv byta personlig kod till ditt kort. Detta gör du i våra uttagsautomater.

Råd och Tips

  • Tänk på att ditt kort är en värdehandling. Det är därför viktigt att kortet hanteras på ett säkert sätt. Förvara aldrig kort och kod tillsammans.
  • Världsnaturkortet Bankkort Maestro innehåller och ger tillgång till en rad praktiska funktioner bl a avbeställningsskydd för resor i hela världen, e-kort för säkra köp på Internet och snabbsaldo i mobiltelefonen.

Har du frågor är du alltid välkommen att komma in till oss på kontoret eller om du är ansluten till telefonbanken att ringa Personlig service, 0771-23 00 23.

Pris

Pris
160 kr per år. (ej nyförsäljning)


Kontantuttag i automat i Sverige och kontantuttag av euro i EMU-land kostar 0 kr. Kontantuttag i automat i övriga fall kostar 25 kr per uttag.
Kontantuttag i kassa kostar 35 kronor.

Stäng Skriv ut