Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Får vi ge dig positiv energi i tillvaron?

I samarbete med PiteEnergi erbjuder våra kunder personlig rådgivning inom energi och kommunikation.

PiteEnergis kunniga medarbetare guidar privatkunder till rätt el-, fjärrvärme- och kommunikationslösning. Rådgivningen sker normalt via telefon och anpassas efter kundens tillgänglighet. En enkel och smidig lösning som är kostnadsfri. 

För att ta del av erbjudandet fyller kunderna i namn, adress, ort, telefonnummer och när kunden vill bli uppringd i formuläret nedan. Medarbetare från PiteEnergi ringer sedan upp kunden  för att boka en tid för rådgivning.

Produktbladet

Vill du ta del av Energierbjudandet?

Behandling av personuppgifter
Information som du lämnar till banken och behandling av dessa uppgifter sker i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Vi lämnar vid varje avtal om en produkt eller tjänst, skriftlig information för vilka ändamål vi kommer att behandla sådana uppgifter. Om vi i vår verksamhet samarbetar med utomstående och som för vår räkning behandlar uppgifter, ställer vi på sådan samarbetspartner samma krav på sekretess och säkerhet som om vi själva behandlat uppgifterna. Gentemot dig svarar alltid vi för att en korrekt hantering sker.

Stäng Skriv ut