Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Nyckelkund Ung – för dig som är 18–21 år

Ung man på en motorcross moped

Grunden till en sund och hållbar vardag är att ha kontroll över sin ekonomi, och med rätt verktyg är det inte särskilt svårt. Nyckelkund Ung ger dig som är mellan 18-21 år tillgång till våra populäraste verktyg och tjänster. 

Allt det här får du som är student för 0 kr per månad*


  • Appen för unga
  • Internetbanken
  • Telefonbanken
  • Mobilt BankID

  • Swish
  • Bankkort
  • Betal & kreditkort Mastercard
Nyckelkund student - 0 kr/mån

* kostnader kan uppkomma vid användning av tjänsterna

Bil

Upp till 20 % på försäkringar

Förutom tjänsterna som ingår i Nyckelkund får du även tillgång till flera förmåner. Bland annat får du upp till 20 % rabatt på bilförsäkring och hemförsäkring när du tecknar båda hos oss.

Hand som skriver på ett tangentbord

Våra digitala tjänster

Med våra digitala tjänster är det enklare för dig att ha koll på din ekonomi. Det går snabbare och blir billigare att bland annat skicka pengar, betala räkningar och se över placeringar

Hand som håller i ett kreditkort

Bankkort och kortkredit

I Nyckelkund ingår Bankkort MasterCard som kan kopplas direkt till ditt privatkonto. Med kortet kan du ta ut kontanter och göra betalningar. Du som har fyllt 18 år är välkommen att ansöka om Betal- & Kreditkort MasterCard som ger dig möjligheten att välja mellan att betala inköpen i slutet av månaden eller dela upp inköpen via månadsfaktura. Krediten beviljas efter en kreditprövning

Här kan du bli Nyckelkund

Reception

Vill du bli kontaktad av oss?

Stäng Skriv ut