Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Sparbanken Nord

Private Banking

Vi vänder oss till dig som är entreprenör, företagsledare eller privatperson med behov av kvalificerad rådgivning.Vi tror att långsiktighet och specialistkompetens är grunden till ett framgångsrikt samarbete mellan oss och vår kund.

  • Vi vet att det krävs tålamod och hårt arbete för att bygga upp ett kapital. Därför ställer vi våra mest erfarna rådgivare och våra bästa experter till ditt förfogande.
  • Placeringsrådgivning är kärnan i vårt erbjudande. Tillsammans gör vi en långsiktig plan för hur ditt kapital ska förvaltas och utvecklas.
  • Vi tror på kraften i det lokala engagemanget och på nyttan av att ha god förståelse för de förutsättningar som gäller där våra kunder verkar. Därför finns vi där du är.
  • Genom din Private Banking-rådgivare får du tillgång till bankens alla specialister och kompetenser. Tillsammans utgör de ett team, bemannat utifrån dina behov och förutsättningar.
  • Sparbanken Nord Private Banking är ett unikt nätverk av privatpersoner, företagare och entreprenörer. Här finns en självklart plats för dig.
Stäng
 

  

För privatpersoner

Kvinna på cykelSom Private Banking-kund har du en egen licensierad Private Banking-rådgivare vid din sida som arbetar efter dina behov. Du kan få hjälp med allt från enklare vardagstjänster till långsiktiga finansiella drömmar och planer.

Läs mer om vad vi kan erbjuda

För företagare

Man som hänger i luftenSom Private Banking-kund hos Sparbanken Nord får du hjälp med allt som rör företagets ekonomi. Din personliga rådgivare är nyckeln till bankens kompetens.

Läs mer om vad vi kan erbjuda

Fondtoppen

I fondlistan visas alla fonder du kan köpa via Swedbank och Sparbankerna.

Vad är Private Banking?

Private Banking är till för dig som har mer än två miljoner i placerbart kapital och som kräver det där lilla extra av din rådgivare.

Börsen idag

Under börsen idag hittar du marknadsinformation och nyheter från SIX.

Stäng Skriv ut