Hoppa till textinnehållet

Annika nominerade Bröstcancer-föreningen

Med Kundmiljonen vill vi ge våra kunder möjlighet att vara delaktiga och påverka vårt arbete med att göra våra orter och samhällen bra att bo, verka och leva i. Verksamheter som Bröstcancerföreningen som fungerar som stöd och forum för drabbade är ett bra exempel på detta.

Nu är det din tur Annika!

Annikas motivering

Jag vill ge pengar till verksamheten i Piteå för att kunna skapa fler aktiviteter för de som drabbats av bröstcancer. Det skulle vara bra att kunna ordna aktiviteter där man tillsammans fick träffa och umgås och dela erfarenheter, ta in föreläsare m.m. Drömmen vore att hyra ett spa och tillsammans med föreningsvänner få lyxa till tillvaron. Det är inte alltid så lätt att börja vistas ute i offentligheten när man fått ett bröst helt eller delvis bortopererat.

Om föreningen

Från föreningens hemsida:

Vi finns till för Dig

Föreningens främsta syfte är att stödja och främja kontakter mellan bröstcancerdrabbade:

  • att finnas till hands när Du behöver någon att prata med
  • att kunna ställa upp för Dig och vi för varandra
  • att kunna vara tillsammans med någon som vet hur det är
  • att visa att den ljusa framtiden kommer tillbaka

De flesta av oss i föreningen har själva drabbats och blivit bröstcancerbehandlade. Vi vet därför mycket väl att undersöknings- och behandlingsperioden kan vara pressande och jobbig. Våra särskilt utbildade kontaktpersoner med tystnadsplikt kan bli ditt främsta stöd och göra behandlingsperioden lättare. 

Som sagt - Vi finns till för Dig och tillsammans blir vi starkare.

 

Stort GRATTIS till Annika och till bröstcancerföreningen i Norrbotten och Piteå!