Hoppa till huvudinnehåll

Anders nominerade Arvidsjaurs e-sportförening

Med Kundmiljonen vill vi ge våra kunder möjlighet att vara delaktiga och påverka vårt arbete med att göra våra orter och samhällen bra att bo, verka och leva i.


Unga människor som bygger och utvecklar verksamheter som Arvidsjaurs e-sportförening är ett bra exempel på detta.

 

Nu är det din tur Anders!

Anders motivering

Jag vill nominera Arvidsjaurs E-sportförening. De kämpar på med LAN men vill utveckla dessa träffar och kunna ta in föreläsare och inspiratörer. De vill ta e-sporten längre och visa bredden av vad e-sporten har att erbjuda. E-sportföreläsare är dyra och föreningen är bara ett år gammal så det har inte hunnit bygga upp någon ekonomi för att kunna utvecklas.

Om Arvidsjaurs E-sportförening

Arvidsjaur E-sportförening är en nystartad förening med i dagsläget tiotalet medlemmar i åldrarna 13-19 år, men med siktet på att bli mycket större. I dagsläget pågår värvningskampanjer bl.a. genom olika spelmötesplatser på nätet. Föreningen drog igång i april 2017, men har redan anordnat ett flertal LAN i Arvidsjaur, med turneringar i olika spel. LAN betyder ”Local Area Netwok” och innebär att man kopplar ihop flera datorer till samma nätverk och spelar med varandra. Målet är att kunna sprida sin verksamhet till närliggande kommuner och att anordna föreläsare och inspiratörer.

 

Ett stort GRATTIS till Anders och Arvidsjaurs e-sportförening!