Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang

Private Banking för privatpersoner

kvinna med mobil

Som Private Banking kund har du en egen licensierad Private Banking-rådgivare vid din sida som arbetar efter dina behov. Du kan få hjälp med allt från enklare vardagstjänster till långsiktiga finansiella drömmar och planer.

Trygga försäkringslösningar

Med kapitalförsäkringar, pensions-, liv- och sjukförsäkringar som grund hjälper vi dig att bygga trygghet som räcker länge. Vi skräddarsyr försäkringslösningar som tryggar både din och familjens framtid och ekonomi.

Investeringsrådgivning

En noggrann behovsanalys och kontinuerlig uppföljning är kärnan i vår rådgivning. Tillsammans med dig, utifrån dina mål och din riskprofil, tar din Private Banking-rådgivare fram en strategi för hur dina tillgångar ska förvaltas.

Nätverk

Som kund hos oss blir du en del i ett unikt nätverk av kapitalstarka personer och framgångsrika entreprenörer. Här kan du hitta värdefulla kontakter för spännande affärer och givande umgänge. Vi kommer att bjuda in dig till evenemang som berikar dina kunskaper och ger dig nya kontakter.

Diskretionär kapitalförvaltning

Vårt mål är att skapa absolut avkastning, inte att jaga jämförelseindex. Vi är små i marknaden och kan snabbt ändra placeringsstrategier utan att påverka marknaden, till skillnad mot många av våra konkurrenter.

Pension

Vi hjälper dig göra aktiva val - för en bättre pension.

Skatter och juridik

Vi har juridisk expertis som kan bistå med familjejuridiska frågor och funderingar kring skatteregler.

Internationell service

Bor du utomlands eller funderar du på att flytta utanför Sverige? Våra rådgivare kan hjälpa dig med såväl ekonomiska som praktiska frågor.

Exklusiv korttjänst

Som Private Banking-kund får du också tillgång till Entrékonceptet som ger dig conciergeservice och exklusiva förmåner på hotell och boende.