Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang

Jobba med oss

Här ligare arbetsplats får du faktiskt leta efter.

Här presenterar vi våra lediga tjänster, du har även möjlighet att skicka in en spontanansökan.

Lediga jobb

Är det nåt vi på Sparbanken Nord gör, så är det att arbeta för att den plats vi och våra kunder kallar här ska bli ännu bättre. Det gör vi via vårt samhällsengagemang där projekt, idéer och visioner blir verklighet och skapar värde för många människor.

Det gör vi också genom att vara en inkluderande och varm arbetsgivare till 200 helt unika medarbetare. Och - framför allt - genom allt som dessa superhjältar gör för våra kunder. Varje dag.

Oavsett vad dina arbetsuppgifter blir och om dina kunder kommer utifrån eller är dina kollegor – för vi har många olika spännande roller hos oss – så bidrar du till att göra skillnad för människor. Du uppfyller drömmar. Du sprider kunskap. Du är en positiv kraft och i högsta grad med i den stora, ja rent av världsomvälvande samhällsomvandling som sker. Just precis här.

Och vi då? Vi lovar att i alla lägen agera som en attraktiv och ansvarsfull arbetsgivare. Vi lovar att aldrig tumma på våra värderingar. Vi lovar dig ett omväxlande jobb där du kan utvecklas och växa. Vi lovar att ta hand om dig.

Och att en norrbottning som passerat 175 år håller sina löften, ja det är vida känt.

Har vi inga tjänster ute nu? Gör då gärna en spontanansökan eller prenumerera så får du reda på när en tjänst kommer ut.

Välkommen till Sparbanken Nord! 🧡

Hur är det att jobba på Sparbanken Nord?

Generationsväxling

"Det händer mycket på banken och i branschen - därför är vi på jakt efter talangfulla människor som vill jobba hos oss."

HR-chef Johanna Vincent undrar "Kanske kan det bli du och vi?"

Historia

Sparbankerna har funnits i 200 år. Sparbanken Nord slog upp sina portar några år senare. Läs mer om hur allt började den 3 april 1852.

Filmer som förklarar

Jobba med oss

Filmen om Sparbanken Nord

Vad är en sparbank?

Filmen om vårt samhällsengagemang

Jobba med oss

Har vi inga lediga tjänster just nu? Men du är intresserad av att jobba hos oss? Skicka in en spontanansök eller prenumerera på lediga tjänster så får du information så fort en tjänst kommer ut.