Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Privat - banktjänster för en bättre privatekonomi och enklare vardag

Enjoying the winter sun.

Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

Funderar du att köpa husbil, husvagn eller bil?

 

Hos oss lånar du tryggt och enkelt

 

Just nu får du en ränta på 2,74%* när du gör affären hos en auktoriserad handlare.

Kontakta oss på 0771 - 23 00 23 för mer information!

husbil

* Ordinarie ränta för närvarande 3,74% per den 1 april 2019. Räntan är rörlig. Låna upp till 80 % av objektets värde, resterande 20% betalas kontant eller med inbytesobjekt. Lägsta lånebelopp är 70 000 kr. Bilen, husvagnen eller husbilen måste köpas från en auktoriserad handlare. Sedvanlig kreditprövning sker i samband med din ansökan om lån. Erbjudandet 1 % lägre ränta för lånet gäller på ordinarie ränta 3,74% (per den 1 april 2019) och gäller till den 30 september 2019. Erbjudandet gäller nyutlåning för bil, husvagn eller husbil och vid köp av en auktoriserad handlare och kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudnanden. Gäller ej medlemsbillån.

 

Räkneexempel
Kreditbelopp 100 000 kr, rak amortering, återbetalningstid 5 år, kampanjränta 2,74%, aviseringsavgift 0 kr vid val e-faktura (ord. pris 45 kr vid postal avisering, 19 kr med autogiro). Effektiv ränta 3,35% (avser autogiro 19 kr och uppläggningsavgift 300 kr). Totalt belopp att betala under lånets löptid 108 404 kr. Antal avbetalningar är 60 st och avbetalningsbeloppet är i snitt 1 807 kr per månad.

Aktuellt just nu

Behöver du juridisk hjälp?

Bör jag skriva testamente? Vad händer vid en separation? Vem ärver mig? Det och mycket mer kan vi hjälpa dig se över. Som kund i Sparbanken Nord har du tilllgång till 30 minuters fri juridisk rådgivning.

A winter walk with the stroller.

Gröna bolånet

För att uppmuntra ett miljövänligare boende erbjuder vi ett extra avdrag på 10 räntepunkter på ditt bolån om du bor i ett hus som är skonsamt mot miljön.

gröna löv och husritningar

Du som inte började spara igår kan göra det idag

Att spara pengar till barn kan ge en bra start i ett framtida vuxenliv, till exempel när tonåringen vill åka på språkresa eller ta körkort.

A family outdoors with raincoats on.

Vi hjälper dig

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!

koll din privatekonomi

Lär dig om hur du sparar till en ny bostad, pensionen och får pengarna att räcka hela månaden. Vi bevakar områden som är viktiga för din privatekonomi. Håll dig uppdaterad!

Tips och råd

Nu kan du använda Fitbit Pay och Garmin Pay

Betala med ditt bankkort Mastercard i smartklockorna Fitbit och Garmin i butik.

Gamin

Vill du träffa oss?

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för dig!

 

Three persons in a discussion at a café.

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hjälper du till att skydda dina uppgifter.

Woman using her laptop at a coffee shop.