Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang

Om Sparbanken Nord

Vi har funnits här sedan 1852

Under alla dessa år har vi träffat oändligt många människor. Vi har också fattat åtskilliga beslut som haft betydelse för ett stort antal, ja för hela samhällen. Det allra bästa vi bestämt är att vara en egen och fristående sparbank. Det gör att vi även i fortsättningen kommer att fatta alla våra beslut här, nära dig som kund.

Vi är många och vi finns där du vill möta oss. På något av våra kontor, via telefon eller helt digitalt. Genom hela livet är vi ditt stöd och din trygghet när du fattar beslut om din ekonomi och vardagsjuridik. Med tjänster och råd som är anpassade för dig vill vi göra ditt liv bättre, helt enkelt.

Utan ägare som kräver avkastning kan vi ge tillbaka till platsen där vi finns och där våra kunder bor. Det kan vara stora satsningar som ger arbetstillfällen eller stöd till det viktiga föreningslivet. Gemensamt är att varje beslut vi tar ska vara bra för människor som bor här. Nu och i framtiden.

Som kund gör du det ännu bättre att leva.
Just här.

illustration på vårt samhällsengagemang

Vårt samhällsengagemang

De vinster vi skapar stannar i vår region till nytta och glädje för människor, föreningar, organisationer och företag. Som kund gör du det ännu bättre att leva. Just här

Två glada kvinnor framför ett gult hus bär på en flyttkartong och en tavla

Vårt hållbarhetsarbete

Som sparbank investerar vi i människor och vår gemensamma region genom vårt samhällsengagemang. Den röda tråden i allt vi gör är hållbar utveckling. Från det enskilda projektet till FN:s globala mål.

Vi vill skapa hållbara värden och göra det ännu bättre att leva. Just här.

Man med blå jeansskjorta sitter i en grå soffa och håller i en mobiltelefon

Jobba med oss

Här ligare arbetsplats får du faktiskt leta efter. Här presenterar vi våra lediga tjänster, du har även möjlighet att skicka in en spontanansökan.

Filmen om Sparbanken Nord

Filmen om vårt samhällsengagemang

Vad är en sparbank?

Filmen Vi är en Sparbank

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar, ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering och hur du kan skydda dig mot bedragare, phishing och mycket mer.

Finansiell information

Ibland kan det vara tryggt att veta att din bank står stadigt och att vi är en pålitlig och långsiktig partner. Vår finansiella information visar att vi har en ansvarsfull och realistisk intern kapitalutvärdering.

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken; till våra kontor, Digitala kontoret, support, spärrservice och huvudväxel.