Hoppa till huvudinnehåll
Aktivt val

Och när du kommer hit vill du förstås jobba hos oss Sparbanken Nord. Här ligare arbetsplats får du faktiskt leta efter.

För är det nåt vi på Sparbanken Nord gör så är det att arbeta för att den plats vi och våra kunder kallar här ska bli ännu bättre. Det gör vi via vårt samhällsengagemang där projekt, idéer och visioner blir verklighet och skapar värde för många människor. Det gör vi genom att vara en inkluderande och varm arbetsgivare till 200 helt unika medarbetare. Och - framför allt – genom allt som dessa superhjältar gör för våra kunder. Varje dag.

 

När du börjar på kontoret som ligger centralt i gnistrande Älvsbyn blir du en del av allt som händer ”på byn”. Du kommer till ett gäng av sju kloka medarbetare som lovar att ta hand om dig. Och att en älvsbybo håller sina löften, det är sen gammalt.

 

I dina arbetsuppgifter ingår att vara ett viktigt ansikte utåt för banken, möta och göra skillnad för människor och ge service i världsklass. Det gör du genom att vara en duktig lyssnare, som hittar lösningar och har lätt för att skapa förtroende. Du blir en av våra rådgivare som träffar kunder både vid spontana och bokade möten. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att ge vägledning och stöd med digitala tjänster. Vi lovar dig ett omväxlande arbete där du har möjlighet att växa.

 

Du har gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi, och kanske har du jobbat på bank eller inom handeln tidigare. Eller annat som gjort dig duktig på värdskap. Men det allra viktigaste är din inställning, din vilja och ditt engagemang. Och att du vill vara en del av Sparbanken Nord.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 🧡