Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang

Filmer

skateboardåkning

Här delar vi med oss av filmer där Sparbanken Nord har funnits med som finansiär och samarbetspartner till olika föreningar och projekt.

Se filmen om vårt samhälls-engagemang 🧡

En viktig del i att vara en sparbank är det att pengarna stannar kvar och gör nytta här, där vi och våra kunder finns. De senaste fem åren har vi satsat över 100 miljoner kronor i insatser som är viktiga för oss som bor här.

Brandflyget

Flygklubben Nordvingen och Gellivare flygsällskap är två föreningar som tar ett stort ansvar när det gäller krisberedskap i vårt län, inklusive den viktiga skogsbrandsbevakningen. Se filmen om deras viktiga arbete!

Fjällräddningen

Fjällräddningen i Norra Lappland består av 80 fjällräddare utspridda från Arjeplogsfjällen till Karesuando. Verksamheten består i att undsätta personer i nöd såväl sommar som vinter. Fjällräddningens verksamhet är ofta livsavgörande för utsatta personer och en nödvändig verksamhet för regionen.

Sjöräddningen

Vi är också stolta samarbetspartners till Sjöräddningssällskapet i Piteå-Luleå. Se filmen om deras viktiga arbete!

Rat Pack Cruisers

En av de satsningar som vi stödjer är eventet Midsummer meet. Ett evenemang som årligen arrangeras av föreningen Rat Pack Crusiers och som drar tusentals besökare, bilentusiaster, barnfamiljer och pensionärer till Överkalix. Se filmen och ana doften av brylkräm

Åtta miljoner extra TACK

Se filmen om stödet till coronadrabbade verksamheter. Tack till dig som kund, för du gör vårt samhällsengagemang möjligt! 🧡