Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Regionchef norra

Som Regionchef i norra regionen är du övergripande ansvarig för det affärsområde som omfattar Gällivare, Jokkmokk, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå. Det innebär att du har det övergripande resultat-, försäljnings- och personalansvaret, både strategiskt och operativt. Du är placerad i norra regionen och driver tillsammans med Regionchef södra utvecklingen av bankens affärsrörelse. Du rapporterar till VD och ingår i bankens ledningsgrupp.

Bankens engagemang för regionen har genom det nära samarbetet med näringsliv och offentlig verksamhet stor betydelse för regionens utveckling. En viktig del av ditt arbete består av att bygga relationer på den regionala marknaden både vad gäller samarbetspartners, kunder och andra nätverk. Du har ekonomisk examen på högskolenivå eller motsvarande ekonomiska kunskaper. Du har erfarenhet som personalledare och ett genuint intresse för ledarskap samt förmågan att leda både direkt och indirekt och att skapa laganda. Du är en bra kommunikatör, initiativrik, lyhörd och kan skapa förutsättningar för att din omgivning väljer att engagera sig och utvecklas. Du är strategisk, affärsmässig och blir stimulerad av utmaningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Resor ingår i arbetet. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Gunnar Eikeland, 070-397 70 09 eller Anna Karlsson, 070-365 18 18.

Facklig kontaktperson är
Elisabeth Stenberg 0911-23 14 21. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med ditt personliga brev och ditt CV
senast den 2017-01-29 till johanna.vincent@sparbankennord.se


Sparbanken Nord är regionens egen bank med verksamhet i de tio kommunerna Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur, Arjeplog, Jokkmokk, Gällivare, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 43 miljarder kronor och 200 medarbetare vid 13 kontor är vi en av landets största sparbanker och en betydande finansiell aktör i Norrbotten. En del av vinsten avsätter banken till sånt som är bra för regionen. Vi kallar det för Sparbanken Nord - Framtidsbanken.
Stäng Skriv ut