Hoppa till textinnehållet

Till dig som privatperson

Du gör det ännu bättre här

Tack vare att du är kund hos oss så kan vi investera tid och pengar i frågor som är viktiga för oss människor som bor här.

Löpande under hela året satsar vi del av vår vinst i verksamheter och projekt som är bra för vårt samhälle -  i litet och stort. Här kan du ta del av de investeringar som gjorts.

Läs reportagen om några av de samarbeten och projekt vi stöttar genom Sparbanken Nord - Framtidsbanken.

Lagkamrat

Lagkamrat är i grunden en fond, förvaltad av Sparbanken Nord, som används till att avlöna allsvenska fotbollsdamer som extraresurser inom äldreomsorgen. Personalen får avlastning med allt från promenader och fika till  andra aktiviteter - allt för att sätta guldkant på de äldres vardag.

Lagkamrat

Sjöräddningen

För Sparbanken Nord är det viktigt att de som bor och verkar i vår region och gäster kan njuta av vår enastående natur på ett tryggt och säkert sätt. Därför har vi slutit avtal med både Norra Lapplands Fjällräddarförening och Sjöräddningssällskapet och stöttar deras viktiga arbete.

Sjöräddningen

Fjällräddningen

Vi stöttar även fjällräddningen vars verksamhet ofta är livsavgörande för utsatta personer och en nödvändig verksamhet. Det finns ungefär 400 frivilliga fjällräddare som med sin natur, skotervana och klättringskunskaper är redo att bistå människor i nöd.

fjällräddare

Aktuellt

Behöver du också komma igång med ett sparande?

Med ett bra sparande kan du göra roliga saker i vardagen, leva ut dina drömmar och ha det bra senare i livet. Du är också trygg ifall oväntade kostnader skulle dyka upp. 

ekonomisk hälsa