Hoppa till textinnehållet

Erbjudanden och tips för en bättre ekonomi

ekonomisk hälsa

Behöver du också komma igång med ett sparande?

Med ett bra sparande kan du göra roliga saker i vardagen, leva ut dina drömmar och ha det bra senare i livet. Du är också trygg ifall oväntade kostnader skulle dyka upp. 

Vi hjälper dig!

Just nu är det många som funderar extra mycket kring boende, sparande, företagande och andra ekononomiska frågor. Tveka inte att prata med oss. 

* Lån på 100 000 kr till 5,23 % rörlig ränta, återbetalningstid 5 år, uppläggningsavgift 300 kr och aviavgift 0 kr, ger effektiv ränta på 5,49 % (200626).

Behöver du juridisk hjälp?

Som kund i Sparbanken Nord har du tilllgång till 30 minuters fri juridisk rådgivning. Bör jag skriva testamente? Vad händer vid en separation? Vem ärver mig? Det och mycket mer kan vi hjälpa dig se över.

A winter walk with the stroller.

Gröna bolånet

Vi erbjuder ett extra avdrag på 10 räntepunkter på ditt bolån om du bor i ett hus som är skonsamt mot miljön. Allt för att uppmuntra ett mer miljövänligare boende.

 

 

gröna löv och husritningar

Du som inte började spara igår kan göra det idag

Att spara pengar till barn kan ge en bra start i ett framtida vuxenliv, till exempel när tonåringen vill åka på språkresa eller ta körkort.

A family outdoors with raincoats on.

Sparbanken Nord - Framtidsbanken

Samtidigt som vi självklart gillar att göra goda affärer engagerar vi oss mer än gärna i frågor som är viktiga för Norrbottens framtid. Särskilt stolta är vi över att få vara med och investera i regionens utveckling och vi vill under dom närmsta fem åren investera ytterligare ca 100 miljoner i regional hållbarhet och handlingskraft.

Läs reportagen om några av de samarbeten och projekt vi stöttar genom Sparbanken Nord - Framtidsbanken.

Lagkamrat

Lagkamrat är i grunden en fond, förvaltad av Sparbanken Nord, som används till att avlöna allsvenska fotbollsdamer som extraresurser inom äldreomsorgen. Personalen får avlastning med allt från promenader och fika till  andra aktiviteter - allt för att sätta guldkant på de äldres vardag.

Lagkamrat

Sjöräddningen

För Sparbanken Nord är det viktigt att de som bor och verkar i vår region och gäster kan njuta av vår enastående natur på ett tryggt och säkert sätt. Därför har vi slutit avtal med både Norra Lapplands Fjällräddarförening och Sjöräddningssällskapet och stöttar deras viktiga arbete.

Sjöräddningen

Fjällräddningen

Vi stöttar även fjällräddningen vars verksamhet ofta är livsavgörande för utsatta personer och en nödvändig verksamhet. Det finns ungefär 400 frivilliga fjällräddare som med sin natur, skotervana och klättringskunskaper är redo att bistå människor i nöd.

fjällräddare