Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang

Vårt samhällsengagemang i Piteå

Arjeplog kyrka
Beviljade projekt 2024

 

Som kund i Sparbanken Nord är du med och gör Piteå ännu bättre. Här kan du läsa hur.

Kontorsutskottet i Piteå består av kontorschef  Annika Sandberg samt minst en av kontorets tillsvidareanställda.
Beslutar i lokala ärenden där utbetalning normalt görs vid ett tillfälle.

Det lokala utskottet beslutar i ärenden som går utöver Kontorsutskottens verksamhet, samt i ärenden som är av mer långsiktig och/eller principiell karaktär och viktiga för det geografiska området.

Piteå ingår i lokala utskottet Piteå/Älvsbyn, och består av Annika Sandberg kontorschef Piteå, Sebastian Wredenberg kontorschef Älvsbyn, Maria Sjömark Piteå, styrelseledamot i Sparbanken Nord, Malin Hollström Piteå, huvudman i banken, Robert Granström Älvsbyn, huvudman, samt Erika Mattsson chef Hållbarhet & Samhälle. 

Samhällsengagemang tidigare år

Filmer och reportage

Banken stöttar Lions i Piteå

— Vi är så tacksamma för stödet från Sparbanken Nord, säger Ulf Lundkvist. Det betyder mycket att vi får hjälp att hjälpa.

— När det gäller att bevilja medel till projekt och aktiviteter är Lions en kvalitetsstämpel för oss, säger Annika Sandberg, kontorschef Sparbanken Nord i Piteå. 

Läs mer i vårt nyhetsrum

Sjöräddningen

— För oss handlar detta om att stärka attraktiviteten för platsen där vi bor. Med den trygghet Sjöräddningssällskapet ger kan vi ha en levande och tillgänglig skärgård, både för bofasta och besökare, säger Erika Mattsson chef Hållbarhet och Samhälle, Sparbanken Nord.

Här kan ni se filmen om deras viktiga arbete. Läs även om det senaste i vårt samarbete; den nya båten Rescue Sparbanken Nord.

Kundmiljonen UNG

150 ansökningar från unga blev 30 vinnare och pengar till 25 olika föreningar i länet. Totalt en miljon kronor till ungas önskningar. En av de föreningar som fick en slant är Roverscouter i Piteå.

Magda Viklund gjorde ansökan och här kan ni se filmen när självaste Emil Hansius gör ett besök och lär sig om scouterlivet.

Vill du veta mer?

Vill du läsa mer om vårt samhällsengagemang eller representerar du förening/organisation och vill göra en ansökan? Klicka i länkarna nedan!