Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vårt företagserbjudande

Tre affärsmänniskor diskuterar utanför kontoret

Vi vill göra ditt företagande så enkelt och bekvämt som möjligt. Vi ställer upp med moderna digitala tjänster och hängivna företagsrådgivare som alltid finns där för dig. Du hittar din företagsrådgivare på våra kontorssidor eller via länken nedan.

Kontakta våra företagsrådgivare

LEI – Legal Entity Identifier

Kvinna och man tittar på en dator på ett kontor

LEI – Legal Entity Identifier

Handlar ert företag med värdepapper eller andra finansiella instrument? Enligt ett nytt värdepappersregelverk, MiFID II*, som börjar gälla 3 januari 2018 behöver ert företag i så fall skaffa en så kallad LEI-kod för att kunna fortsätta med denna handel.

Läs mer om LEI här

Kvinna och man tittar på en dator på ett kontor

Aktuellt Företag

2017-12-12

Tips till företagare inför årsskiftet

Inför årsskiftet är det som företagare bra att ha koll på om man kan ta ut mer i lön eller sätta av ytterligare till sitt pensionssparande. Nästa år kommer det regelverksändringar som företagare redan nu bör sätta sig in i hur de påverkar.

Läs mer här

2017-12-08

Många företagare arbetar upp till 20 år längre än anställda

Ta betalt där kunderna är

Swish för företag, organisationer och föreningar

Ta betalt där kunderna är

Ta betalt enklare! Anslut ditt företag, förening eller organisation till Swish. Med Swish tar du snabbt, enkelt och säkert betalt med mobilen. Pengarna kommer in på kontot direkt utan fördröjning – ett smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar.

Swish för företag, organisationer och föreningar
Kortköp

Se Swish-betalningarna i kassan

Har du butik? Nu kan du ta betalt med Swish och få bekräftelse på betalningen direkt i kassan. I samarbete med BabsPaylink lanserar vi ett enkelt mobilt kassasystem för betalning med Swish.

Kvinna arbetar med dator medan hon äter en sallad

Kostnadsfria digitala utbildningar i e-bokföring

Tillsammans med vår partner Speedledger erbjuder vi e-utbildningar om e-bokföring. Moms och bokföring i praktiken. Utbildningarna tar ca 15 till 20 minuter och du deltar när det passar dig.

Stäng Skriv ut