Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Kille pratar i telefon

Vårt företagserbjudande

Vi vill göra ditt företagande så enkelt och bekvämt som möjligt. Vi ställer upp med moderna digitala tjänster och hängivna företagsrådgivare som alltid finns där för dig. Du hittar din företagsrådgivare på våra kontorssidor.

Kontakta våra företagsrådgivare

Ta betalt där kunderna är

Swish för företag, organisationer och föreningar

Ta betalt där kunderna är

Ta betalt enklare! Anslut ditt företag, förening eller organisation till Swish. Med Swish tar du snabbt, enkelt och säkert betalt med mobilen. Pengarna kommer in på kontot direkt utan fördröjning – ett smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar.

Swish för företag, organisationer och föreningar
Samsung Pay

Nu är Samsung Pay igång

Nu kan du betala med Samsung Pay i butik! Du behöver en Samsungtelefon, och ett bankkort Business.

Läs mer här

Kortköp

Se Swish-betalningarna i kassan

Har du butik? Nu kan du ta betalt med Swish och få bekräftelse på betalningen direkt i kassan. I samarbete med BabsPaylink lanserar vi ett enkelt mobilt kassasystem för betalning med Swish.

Kvinna arbetar med dator medan hon äter en sallad

Kostnadsfria digitala utbildningar i e-bokföring

Tillsammans med vår partner Speedledger erbjuder vi e-utbildningar om e-bokföring. Moms och bokföring i praktiken. Utbildningarna tar ca 15 till 20 minuter och du deltar när det passar dig.

Stäng Skriv ut