Berätta vad du gör på banken!
I mitt jobb som rådgivare får jag möta företagskunder i många olika situationer, och hjälpa dem framåt mot sina mål. Det är ett stimulerande arbete eftersom alla kundmöten och behov ser olika ut, och jag får tänka kreativt för att hitta olika lösningar anpassade för varje enskild kund. Jag får jobba med olika betal-lösningar, krediter, placeringar, försäkringar mm, och ingen dag är den andra lik.

Vad var det som lockade dig till just oss?
Efter 8 år som redovisningskonsult kände jag för att göra något annat och mina tankar föll på Sparbanken Nord då jag jobbat här i min ungdom och trivts väldigt bra. Jag visste att det är en mycket bra arbetsgivare med ett härligt gäng kollegor. När den här tjänsten dök upp kände jag att den passade mig väldigt bra eftersom jag ville fortsätta jobba inom ekonomi.

Varför ska kunder och arbetstagare välja Sparbanken Nord?
Som arbetstagare får du ett utvecklande, varierande och roligt jobb att gå till varje dag. Här finns också goda möjligheter att själv lägga upp sitt arbetssätt utifrån vad som passar bäst för just dig.
Som kund får du en komplett bank med fullt sortiment, även kontanter. Här möter du en rådgivare som sätter sig in i just din situation och försöker hitta den bästa lösningen. Vi är en liten regional bank med nära till beslutsfattare. Dessutom bidrar du som kund till delar av samhällsutvecklingen i vår region, då vinsten stannar kvar här och delar av den delas ut till olika projekt, genom Framtidsbanken.

Vad är ditt bästa tips till dina kunder just nu?
Tips till företagskunderna är att boka tid hos någon av våra försäkringsspecialister för att se över sin trygghet. Situationen kan ha förändrats över tid och det är bra att se över så man har rätt skydd samt en bra pensionsplan. Ett annat tips är att ansluta sig till internet- och telefonbanken, helst nu inför semestertider, så kan man nå sin bank var man än är.

Vad gör du helst på din fritid?
Jag gillar friluftsliv och är helst utomhus i skog och mark, alla årstider har sin tjusning.

Avslutningsvis: Vad är det bästa med att bo och verka i Gällivare?
Det är enkelt att bo här, allt som jag älskar är lättillgängligt och finns alldeles nära mig: en fantastisk natur, Dundret med allt vad det har att erbjuda, ljusa sommarkvällar, riktiga vintrar med bra skidmöjligheter också bor ju hela min familj här!