Hoppa till textinnehållet

Ett ännu bättre Piteå

Piteå fyller 400 år och vi funderar på vad som skulle göra ett bra Piteå ännu bättre. Du som bor i Piteå, har bott i Piteå eller helt enkelt vill bo i Piteå kan skicka in ditt förslag senast 31 mars.

 

Så vad önskar du dig?

...och vinnarna är...

150 ansökningar har blivit 30 vinnare och pengar till 25 olika föreningar och verksamheter.

Vi är så glada och stolta över det engagemang ni visat, och vill verkligen tacka ALLA som deltagit för ansökningar och fina filmer! 🧡

Information med anledning av corona

Varning för bedragare!

Bedragare ringer och påstår att de är från banken, spärrservice eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter?

Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. 

Aktuellt just nu

Sparbankernas kunder mest nöjda!

I årets SKI-undersökning får Sparbankerna högst betyg bland samtliga banker i Sverige hos både privat- och företagskunder. Sparbanken Nord är en av de banker som med sina kunders betyg drar upp genomsnittet för Sparbankerna.

Foto: Kerstin Fors-Mattsson

Vi är en sparbank!

De vinster vi skapar stannar i vår region till nytta och glädje för människor, föreningar, organisationer och företag. Tillsammans med våra kunder gör vi vår region ännu starkare!

Sjukhusclowner till Lapplands barnklinik

Åtta miljoner extra TACK!

Drygt 80 föreningar från hela regionen har nu ansökt om och fått stöd av oss. Därtill kommer verksamheter i 12 kommuner som i sin tur stöttar företag och särskilda branscher.

Vi kan göra det tack vare att vi är en sparbank. Vi kan göra det tack vare att du är kund hos oss. TACK! 

Därför behöver vi ditt svar!

Lagen om penningtvätt ställer krav på att banker och andra finansiella bolag har god kunskap om sina kunders ekonomi och affärsrelationen med kunden. Vi ställer frågorna via internetbank eller app, men kan också skicka brev med frågeformulär.

Lägg undan lite omtanke

Har du börjat fundera på barnsparande? Vad bra! Vi hjälper dig att komma igång.

A family outdoors with raincoats on.

Global Impact - investera i en bättre värld

Global Impact är en aktiefond som helt fokuserar på att investera i bolag som bidrar till att uppfylla FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling ocn en bättre värld.

Dad in a cart pulled by two kids.

Gröna bolånet

Vi jobbar för en hållbar utveckling av samhället och att hjälpa människor och företag att göra hållbara val. För att uppmuntra ett miljövänligare boende erbjuder vi ett extra avdrag på 10 räntepunkter på ditt bolån om du bor i ett hus som är skonsamt mot miljön.

grönt bolån
3 månaders bolåneränta:
2,39%
1 år 2 år 3 år 4 år
1,79% 1,75% 1,64% 1,65%
Gäller från och med 2020-10-20

Följ oss på MyNewsdesk!