Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang

Private Banking

Klättra i mast

Ditt behov i fokus - varje dag. Vi vänder oss till dig som är entreprenör, företagsledare eller privatperson med behov av kvalificerad rådgivning. Vi tror att långsiktighet och specialistkompetens är grunden till ett framgångsrikt samarbete mellan oss och vår kund.

Detta är Private Banking

Private Banking riktar sig till dig med placeringsbara tillgångar på minst 5 miljoner eller mer i värdepapper och likvida medel. Som Private Bankingkund får du personlig kontakt hos oss. Du ringer din egen Private Banker och får alltid bästa tänkbara service, självklart både vid stora och små affärer.

  • Tillgång till specialister på kapitalförvaltning, diskretionär förvaltning, pension och försäkringslösningar
  • en ansvarig rådgivare för just din portfölj
  • översyn av din portfölj utifrån överenskommelse med din rådgivare
  • en individuellt anpassad kapitalförvaltning

Vill du veta mer så är du välkommen att Kontakta oss

liten båt i skärgården

För privatpersoner

Som Private Banking-kund har du en egen licensierad Private Banking-rådgivare vid din sida som arbetar efter dina behov. Du kan få hjälp med allt från enklare vardagstjänster till långsiktiga finansiella drömmar och planer.

fjällvy

För företagare

Som Private Banking-kund hos Sparbanken Nord får du hjälp med allt som rör företagets ekonomi. Din personliga rådgivare är nyckeln till bankens kompetens.

Private Banking är mer än bara siffror

Vi tror på att ha en nära relation med våra kunder. Ju mer vi vet om din verklighet, desto bättre kan vi ta hand om din ekonomi.

Intresseanmälan

Private Banking riktar sig till dig med placeringsbara tillgångar på minst 5 miljoner. Är du intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda dig, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom några dagar.

Aktiellt

Nyheter om börs och bolag, aktierekommendationer och mycket mer.